Pimapen Kızlar sizden kullanıp memnun kaldığınız çocuk,genç,tek kişilik farketmez nevresim seti ve lastikli yatak çarşafı Alez önerisi istiyorum. Malum fiyatlar uçtu almışken zamanla solsun rengi aksın çabuk yipransim istemem. Varmı önerileriniz.
luluuu Pimapen Madame coco dan nevresim gibi geçirilen alezler var ya üç ay önce ondan aldım çok memnunum kayma etme yok yatağa çarşaf gibi geçiriyorum. Mis. Bir de karacadan hiç memnun değilim ama nevresim setini 5 sene oldu kullaniylrum ve ben çok şık nevresim değiştirip yıkayan biriyim ona rağmen solma falan olmadı
Tatlican Pimapen Engliş Home nevresim kullandim güzel .Karacadanda pke takimlari almıştım 6yildir yazları kullanyorum onlarda güzel.
Umutveannesi Pimapen english home nevresimlerini kullanıyorum solma yıpranma yapmadı hiç iki senedir çok memnunum. Pikeleri için aynı şeyi söyleyemicem yastık kılıfları da pikeleri de ilk yıkamada soldu ve pikeler kendini çok saldı. Pike Lcw marka kullanıyorum üç dört tane var onlarda bi sorun yaşamadım
Pimapen Tesadüf ya yataş’ın indirimine denk geldim 1 alez 1 nevresim seti oradan aldım ama çarsafsiz o yuzden geriye astikli çarşaf kaldı. Bulursam önerilen bu markalardan bakacağım 💜