Minikyavrumbenim Hanımlar kaşık mama veriyor musunuz Tahıllı Pirinç unlu Yulaflı hangisi daha iyi olur hem besleyicilik hemde içerik zenginliği olarak
Ayyuzlukoncuy Minikyavrumbenim Besleyicilik açısından bir şey diyemem ama oğlum pirinçlisini yiyor. Diğelerini yemedi
livanurvealpinannesi61 Minikyavrumbenim paketli gıdaların besin yada vitamin değeri yoktur. Kendiniz un alıp yaparsanız besin değeri olur..
Svgars Minikyavrumbenim canım hipp in yulafını al 4+olanı biz onu kullanıyoruz sabah uyanınca birde akşam 9-10 gibi veriyorum yani günde iki defa ben iki ölçek su iki silme ölçek yulaf ve formül mama katıyorum sade su ile de olur çok sevdi bizim ki iştahı da açıldı uykusu da düzene girdi
Olimbonii Minikyavrumbenim 4 aylik basladik ek gıdaya once hero baby +4 yazan iyi geceler kasik mamasini yedi suan 5 aylik meyveli 8 tahilli yiyor ama icine elma pisirip koyuyorum daha lezzetli oluyor daha guzel yiyor hemde gun icinde meyve tuketmis oluyor hangi mamayi alirsaniz alın icine meyve katip daha lezzetli hale getirebilirsiniz
Minikyavrumbenim karelmomyy kaos seviyor insanımız kavga dövüş yazmak lazım onlara hemen ilgi oluyor 😅
Minikyavrumbenim Ayyuzlukoncuy bende bilmiyorum oğlum için denemek istiyorum geceleri belki daha iyi uyur diye diş dönemindeyiz gerçi belkide o yüzden sık uyanıyor
Svgars karelmomyy bir hafta dır kullanıyoruz tam bişey diyemem ama yanaklar dolmuş şimdilik inşallah işe yarar