Oykuaygun Kızlar aldık ama bir çalışıyor Bi çalışmıyor anlayamadım ya yardımcı olabilecek var mı? Ses var ama su akmıyor
Woody Oykuaygun suyu az geliyordur. Bu arada bozulursa, ki muhtemelen bozulacaktir, eski konularimin birinde nasil tamir edileceği var. Simdiden tedariginizi yapin derim 🙈 o sekilde motorunu degistirdikten sonra saatlerce oynasa da bozulmuyor
elizabeth Oykuaygun çok çabuk bozuluyor onlar bozulmuş bile olabilir. Ses var su akmıyorsa pilleri yetersiz gelmiştir, değiştirdiniz mi pillerini acayip pil yiyor çünkü.
Yildiz52 Oykuaygun hım su varsa bir sıkıntı var demekki bizde bayadir kullaniyoruz yazın almıştım suyu bitince akmiyor su koyuyorum öyle yani bozuk olabilir yeni aldiysaniz aldığınız yeri arayıp sorun bence
EndlessLove_ Oykuaygun hazneye su koymak yeterli değil diye biliyorum. Lavabonun içine de su koymak gerekiyordu galiba devir daim yapması için bi bakıyım bulabilirsem atarım. Bizde almayı düşünüyoruz
EndlessLove_ Oykuaygun baktım da galiba bi seviyesi varmış o seviyeye kadar su koymak gerekiyormuş. Birde kaliteli pil takın yazmışlar. Belki bunlardan birinden dolayı kaynaklanıyor olabilir
Oykuaygun EndlessLove_ valla bende anlayamadım.. Alalı 2-3 ay oldu gidip söylesem ilgilenmeyecekler. Pilleri dün taktık ki ses de geliyor tek sıkıntı devirdaimde. Çocuk 2 yada 3 defa oynamıştır 😪
EndlessLove_ Oykuaygun allahalaa inşallah düzelir yaa bende bilemedim alanlarda kimi akmıyor diyor kimi tuşu bozuk diyor alacam ama tereddüt ediyorum bende
Oykuaygun EndlessLove_ benimki suyu çok seviyor o yüzden almıştım ya memnunum genel olarak ama şu sorun olmasa çok iyi olacak
Oykuaygun Woody 500 ml yazıyor aslında o kadar belki biraz daha fazla koydum 😪 Hemen bakıyorum lazım olur mutlaka 😅
Oykuaygun Woody videoyu izledim de o motoru elektriğe bağlamak gerek dimi şarjlı falan değil. O kısmı çözemedim. Nasıl yapmak gerekiyor
Woody Oykuaygun usb girisi var motorun. Powerbank veya sarj aletine takabilirdiniz. Kablo kisa olmadigiindan risk olmuyor
elizabeth Oykuaygun evet nerdeyse her gün. Kullandıktan sonra içinde bırakmayın biraz daha uzun dayanıyor. Motoru denemedim ben ama işe yarar muhtemelen.