Yenianneeeee3 Merhaba anneler 11 günlük oğlum uykusunda bile ıkınıyor gazdan. Ne yapacağımı şaşırdım iki gündür emzirdikten sonra gazını çıkartamıyorum bir saat sırtını ovalasam da çıkmıyor bu problemi yaşayan varsa yardımcı olabilir mi 🥺
Sevolay Yenianneeeee3 bende çok uğraşmıştım cok aşıro gazlı bi bebekti gaz damlasına ek kiraz cekirdekli bel kemeri takıyordum biraz rahatlatıyordu temin edemezseniz havluyu ütüyle hafif ısıtıp koyabilirsiniz uyurken birde bol bol masaj tabi
Esraerdemserin Yenianneeeee3 bir arkadaşım reflü yatağı ve kiraz çekirdekli bel kemeri önerdi. Ben daha sonrasında depolama alanim olmadığı için almadım. Ama o çok memnun kalmış bir kere bile gaz sancısı olmadığını söyledi. Benim oğlumda 48 günlük gazını emdikteb sonra cikarmiyor sonrasında çok acı çekiyor. Gaz damlası başladık.
Yenianneeeee3 Sevolay bugün doktor gaz damlası verdi tavsiyeniz üzerine akşam gidip alıcam kiraz çekirdekli bel kemerini inşallah rahatlarız çok sağolun 🙏🏻
Yenianneeeee3 Esraerdemserin bende reflü yatağı kullanıyorum kemeri de denicem bizde aynıyız yani emdikten sonra asla çıkmıyor gazı öylece uyuyakalıyor sonra tabi sancıdan geri uyanıyor