Mineltoygar Tecrübeli anneler, 4.5 aylık oğlumun kakası fazlasıyla cıvık gibi geliyor bana renginde sıkıntı yok böyle jölemsi kıvamda gibi, bugüne kadar 4 kere gaita tahlili yapıldı ve sütümle alakalı olduğu söylendi hep ama içim rahat değil, huzursuzluk VS. Yok sadece kıvamı, bugüne kadar hep sorun mu diye sordum u kere de normal bebek kakası nasıl olur diyeyim 😊 bu arada sadece geceleri 60 ml mama veriyorum diğer hep anne sütü,
Yabe Mineltoygar benim kızımın kakasida oyle ishal gibi ayni bildigin su gibi rengide boyle turuncu sari gibi kimse sorsam ek gidaya gecmedigi icin dendi hemsiremede sordum ods aynisini dedi bence korkmayalim.yeşil kaka kanli kaka olursa sikinti vardir demektir
Gzdgzd Mineltoygar mama veriyorum 3 buçuk aylık bizimse öyle bi uygulamada okumuştum bunları biliyor musunuz diye başlıyodu hatta ☺️5 aya kadar bebeklerin kakalarının cıvık olması normalmiş
TheLatte Mineltoygar anne sütü alan bebeklerin sulu gibi olurmus bazen tanecikli gibide olurmus bunlar normalmiş benim oglumda öyle
Esraogey Mineltoygar koku var mı bizimki kokuyor gazı da kokuyor bu normal mi acaba ne yiyor ki ne koksun anlamadım
Mineltoygar Yabe evet herkes öyle diyor ek gıdaya geçmeden düzelmez diye, süt yağlı olduğunda olurmuş öyle de dediler ama işte insan aynı olduğunu duyunca rahatlıyor
Yabe Mineltoygar yediğimiz şeyler bebeklere gectigi için kakanin rengi kıvamı değişebiliyor diş cikarma oncesi kaka degisebilirmis ona da hazirlikli olalim
Freud Mineltoygar 3 ay 28 günlük bebeğim. Tam 1 aydır ishal gibi sırf sıvı ve mukuslu kaka yapıyor. Tahliller temiz. Ben sıvı oluşunu artık salyaya bağlıyorum. Mukus meselesine ise bi sebep bulamadım. Doktoru alerjik değil diyor 🤔
Mineltoygar Freud bizde de alerjik Bi sıkıntı yok, böyle sorun çok varsa o zaman gerçekten anne sütüyle alakalıdır bence
La_ti_fe Benim bebegimde 3 aylik yazik kuzumun kakasi katilasti resmen zorla yapiyor sadece anne sutu içiyor anlamdm neden ? Aşırı Bi sekilde salyamiz akıyor acaba diş falan cikarackta ondanmi değişti kakasi ?