Mazikeen 21 günlük kızım var düzenli kontrolleri için bir doktor takip etsin istiyorum önerisi olan var mı acaba
Merve060 Mazikeen bugün kızımı 1.ay kontrolüne götürdüm tuzla gisbir hastanesi Çağatay bey var çok ilgili çok memnun kaldık tavsiye ederim 😊
Merve060 Mazikeen birde pendik medipol hastanesinde bilge tütüncüler iyi diyorlar ona gitmedim ama düsünebilirsiniz 😊
Mrv135 Mazikeen Ben de Tuzla Gisbirde Çağatay Beye götürüyorum 5 aylık oldu hep çok güzel ilgilenir. Birkaç arkadaşımızı da ona yönlendirdik hepsi çok memnun.
Bebikciikkk Mazikeen bende arayış içersindeyim pendikte özel kliniği olan bir doktordan da bahsediyorlardı adı osmandı galiba
Mazikeen Mrv135 biraz uzak kalıyor tuzla ama yinede bakmak lazım ilgiliyse bişey olduğunda ulaşabileyimde istiyorum
Mrv135 Mazikeen Numarasını veriyor mu bilmiyorum ben hiç istemedim. Ama hastanede tek çocuk doktoru olduğu için acil bir şey olduğunda falan randevusuz gidemiyorsunuz. Hastanenin acil çocuk doktoru da yok 😄
benkosarim Mazikeen medipol’de Bilge Tütüncüler var Pendik Kaynarca semt polikliniğinde Zuhal gün izin var Tuzla devlet Hastanesi’nde aysimin Akçakaya koraman var ucuninden de çok memnunum tavsiye ederim