RobinScherbatskyy Tarif verebilcek var mı ben yumurtada konulduğunu biliyorum ama internetteki tarifler hep yumurtasız😂😂
kubra2608 RobinScherbatskyy yumurtasız yaparım bende 😃tereyağ eritirim süt koyarım kakao şeker bisküvileri ezerim karıştırıp streçe sararım
agacsizkoala RobinScherbatskyy yumurtalı hiç duymadım ben tereyağı kakao şeker fındık filan ekliyorum
Minnakkk RobinScherbatskyy ben 1 tane yumurta kırarım neden bilmşyorum ama oyle alısmısım sanırım kokar demeyin kesinlikle kokmuyor 😀ölcüm yoktur benim margarin ya da Tereyag eritirim kakao 1 yumurta goz kararı seker ceviz damla cıkolata jhoppp sar cat pat tamam 😀
RobinScherbatskyy Pikapikapikacuuu yani aslında benim bildiğim tarifte pişerek yapılıyor🤣 piştikten sonra biskuviler ekleniyor ama tam tarif aklımda kalmamış😅
Pikapikapikacuuu RobinScherbatskyy nefis yemek tariflerinin tarifi çok güzel oluyor. Üzerine çikolata sosuyla servis ederseniz çok daha iyi olur.
Eternity RobinScherbatskyy 1 Paket bisküvi 1 paket sıvı krema 2 paket sütlü çikolata Isteğe göre fındık Ben hep bu tarifi yapıyorum. Sıvı kremayı ısıtıp çikolataları eritiyorsun. Bisküvileri de karıştırıp donduruyorsun. Bu sos ile yaparım hep çok güzel olur🥹
Eternity RobinScherbatskyy Evet ganaj yapıyoruz, o ganaj ile bisküviyi karıştırıyoruz, en kolay ve güzel tarif 🥹