cekikveannesi Herkese merhaba, bir yakınım için soruyorum. Özelde ve devlette tüp bebek tedavisi ücretleri nasıl oluyor ve süreç nasıl ilerliyor?
asrinhatasi cekikveannesi eşimin kuzeni yaptırmıştı 2021yazında 6-7aylık tedaviye 25bin vermişler. Tabi şimdi 3 katına çıkmıştır 😔
1MahurunAnnesi cekikveannesi kızım 8.5 aylık bizim tüp bebek ve doğum sürecimiz 250 bin tl yi geçti. Eşim azospermiydi ameliyat oldu embriyoları genetiğe gönderdik , kendi genetiğimize de baktırdık fiyat çok çok arttı. Sıkıntılı da bir gebelik geçirdim. Ortalama 150 bin TL si tüp bebek için gitmiştir
Yamanmoms cekikveannesi 2021 martta tup bebek tedavisi oldum ozel tup bebek merkezinde Ilaclar 2.500 Transfer 9000 di Yumurta toplama 3000 du sanirim Kisa protokol uygulandi adet tarihinde kontroller baslio ignelerin oluo yumurta buyutup topluorlar 3 martta ignelere basladim 12 martta yumurta toplandi 15 martta transfer oldu 1 nisanda hamile oldugumu ogrendim Surekli klinige gidip gelme kan verme vs oluyor devleti bilmiyorum sorunu ne arkadasinizin
cekikveannesi Esoca38 süreç nasıl oluyor peki ben hiç bilmiyorum. Bu parayı peşin mi veriyorsunuz ne kdr sürüyor
Esoca38 cekikveannesi doktor tüp bebeği gerekli gördüğü zaman iğne ilaçlara başlatıyor. Eczaneden temin ediyorsunuz yumurta geliştirici iğne çatlatma iğnesi vs insülin iğnesi gibi doktorun dediği şekilde vuruyorsunuz kendinize. Sonunda yumurta toplama işleminde paranın tamamını ödeyip sıra sıra diğer işlemleri de yapıyorlar peşin olarak veriliyor tedavi başlangıcında
1MahurunAnnesi asrinhatasi ahhh ahhh 25 bin ne ki.. Biz varımızı yoğumuzu serdik birde dolar üzerinden fiyat değişiyordu 2021 ekim de yaptırdık 25 bin sadece ilaç parama yetmedi
asrinhatasi 1MahurunAnnesi işte tedavinin şekline ve süresine göre değişiyor malesef. Üstelik bebeğin kalbi durdu şimdi tedavileri hala sürüyor. Allah çocuk isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Topisko Yorumları okudum. Meğer normal yolla hamile kalmak ne büyük nimetmiş. Allah kıymet bilmeyi nasip etsin. Tüp bebek tedavisi için uğraşanlara da yardım etsin.💕
Yamanmoms Topisko bu tedaviyi olurken hep bunu dusunuyordum kendi kendine hamile kalanlar onlara ne buyuk bir mucize verildigini asla bilmiyorlar
cekikveannesi Yamanmoms evet çok haklısınız büyük sınavdan geçmişsiniz Allah beterinden korusun ben de hep olmayanları düşünürüm çocukla ilgili bir şikayetim olduğunda. Çok şükür aldığmız her nefese
tineanigra cekikveannesi devlet hakkında bilgim yok ancak genelde doktor fiyatları aynı oluyor 2 sene önce 10-15 bin arasıydı ama fiyatı artıran ilaçlar oluyor çünkü herkese uygulanan ilaçlar ve dozlar farklı tedavi süresi farklı o yüzden net bi fiyat veremez kimse
cekikveannesi tineanigra benim kafamda az buçuk bir rakam oluştu evet önce musyene olacak insallah olur dua edin