kvsrns yaşları yakın üç cocugum var. vee ben eskiden hiç sinirli agresif bi insan degldm. cocklarıma bagırıp kızıp duruyorm. sonra pişman oluyorm ama o an o şekilde davranıyorm sinirlendiğimde. bilmiyorum yoruldm mu? düzeltemiyorum kendimi. psikolojim bozldu. cok mutsuzum. nasıl düzelebilim yardıma ihtiyacm var.calısmıyorum bu arada. cocuklarlayım.
Eymen3119 kvsrns allah kolaylık versin gerçekten zor yaşamayan bilmez bir çocukla bile insan alt üst oluyor acaba çok sinirlendiğin zaman onların yanından ayrılmayı dene eğer evi filan kirletiyorlarsa boş ver kirlensin her şey onun gibi olsun İnan o günleri ararız
sevcan kvsrns 3 cocuk zor haklısnız ben ole zamanlarda kendmı mutfağa atıyorum kek pasta fln yapıorum ıyı gelıyor
Agg0207 kvsrns canm ben tek çocukla senin dediğin gibiyim sen 3 çocukla o haldesn seninki büyük başarı benim 3 tane olsa heralde kafayı yerim eskidrn kocamla bile tartışmazdm şmdi adama tahammülüm yok çok sinirli oldm bnde
LatiLokumum_G kvsrns bu günlerin geçici olduğunu düşün canım, anne babanınsa seni büyütürken meğer ne sabırlı ne zorlukla büyüdüklerini düşün. Ve büyüdüklerinde bu günleri hatırlayıp onlarla konuşacağını. Büyüdüklerinde en iyi dostların sırdaslarin olacak onlar ❤
MotherOfTheSun Ayyy bende ilk çocukta pes ettim daha 9 aylık sen süper kahramansın e olcak arada sinir stres allah sabır versin yaşları yakınmı öyleyse daha zor