ilosasell Yagmurrrtt prego kullanıyoruz bize göre iyi çokta ağır değil bizim için ama sizin aradığınız hafiflik ne kadar bilmiyorum 🙈
Baklavanida Yagmurrrtt Yoyko anne yanı park yatak aldm çok çok memnunum ama kucağını da aldım memnunum
Hndealnathn Oğlumda sunny baby almıştım o bayagi ağırdı sallanır aparatliydi zor sallardim kızıma e bebekten baby plus parka aldım. 2 yaşına giriyor sapasağlam çokta hafif
Yagmurrrtt menek16 ya bu modeli begendim ama hafifmidir ağır istemiyorum bi idman diğerine taşıyacağım cunki
menek16 Yagmurrrtt hafif hatta baya hafif :) ben magazasına gidip görerek almıştım istanbuldaysanız kadir hasta magazası var ordan da bakabilirsiniz
Yagmurrrtt menek16 evet istanbulda ikamet ediyorum alicam ozaman öyle diyorsanız teşekkür ederim sagolun
menek16 Yagmurrrtt rica ederim insallah memnun kalırsınız olmadı iade edersiniz ama biz baya memnunuz gün içinde bende bazen salona getiriyorum falan kullanımı oldukça güzel
Yagmurrrtt menek16 ya evet ben salondan yatak odama götürmeyi düşünüyorum gece orada uyuyoruz hafif olması tercihimdi elele baby ke di sayfasında kampanya varmadan alicam bakalim memnun kalırım insallah
cicekkizlarimbalkizlarim Yagmurrrtt prego Miami kullanıyoruz. Cok memnunuz. Sallanma aparatı da var. Bize göre hafif ben bebeğim içindeyken de yer değiştirebiliyorum. Kenarında bölmeler var. Bezini Pişik kremini vs vs bir sürü şey katabiliyorum
menek16 berosunannesi var ama ben nevresim setindeki yorgan kılıfını yatagına geçirdiğim için bozulma olmuyo cuk diye yatagının ölçüsünde 😬