Berilsmom13 Merhaba kızlar nasılsınız. Kızım 15 aylık sürekli mutfakta durmak istiyor dolapları resmen içeri taşıyor ne buluyosa bizim gibi olan varmı. Ve sürekli mutfak kapısına gidip mama aç diyip duruyor artık yıldım a dostlar 🤦🏼♀️
Aycnnnn Berilsmom13 benim kızımda 15 aylık ve yıldım bütün kap kaçak ne varsa salonda artık cildircam
EndlessLove_ Berilsmom13 dönemsel birşey geçiyor ☺️ ben gün içinde mutfakta ihtiyacım olan şeyleri salonda arardım kızım saolsun 😃😃 mama dediğinde ana öğüne yakın değilse saati meyve verirdim havuç elma erik armut gibi şeyler 🤷 günde 3 ana öğün şeklinde aralarda da meyveyle günü kapatırdık
Mrs-Turkk Berilsmom13 hahahah aynı durum bizdede varr bende cam olan esylarıı bı yere topladım orayı kilitledim onaa iki dolap bıraktım ondada plastikler var ben mutfakta iş yaparken onlarla oyalanıyor diğer odalara taşıyor. İlk baslarda heryer dagılıyor diye kzıyordum ama kızım öyle mutluu gece uykusuna geçince topluyorum her yeri alıştık artık bu duruma eşimde kızım bana yemek pişiriyor diye dahada gaza getiriyor kızımızı bütün mutfak eşyalarıı oturma odasınaa geliyor😂
Asyaayaz1 19 aylık kızım dolabı açtığımı görse uçuyor mutfağa içini karıştırıyor çıkartıyor çamaşır makinesinden çamaşır çıkardığımı görse yine uçuyor bi bakıyorum kaşla göz arası içine oyuncak atıyor 🫠😂
Berilsmom13 Mrs-Turkk benimkini plastikler kesmiyo camlar çok ilgisini çekiyo bide kalaycı gibi nerde tencere çaydanlık benimki orda 😂 kilitleride açmayı öğrendi malesef
BalBadem3 Berilsmom13 14 aylık kızım tüm mutfak çekmecelerini her dakika yere indiriyor resmen. Ben toplamaktan usandım😢
Berilsmom13 BalBadem3 benimki çekmeceleri açamıyo ağır geliyo ama dolapları talan ediyo en çokta deterjan dolabıma gidiyo şu merak zamanı bi geçse 🤦🏼♀️
Merlinlin Berilsmom13 yaaaa bizimkini gördüm bu postta ☺️ aylarrrrrca tava tencere kaşık maşık hep yemek pişirdi. Aylarca çekmece kurcaladı canım evladım. Ama geçti şimdi 26 aylık ve artık daha büyük hedefleri var☺️
Elfelf475 Berilsmom13 çerez falan yiyorsa bir dolabı kavanozlarla çerez koyun. Digerlerini rahat bırakıyor bu şekilde. Hepsine kilit takıp o dolaba takmıyoruz. Gidip canı isteyince kendisi hurma falan alıyor geliyor benim oğlum da. Siz sınır koydukça daha çok gitmek ister. Siz ona bir dolap verince onu gidip karıştırıyor
Berilsmom13 Elfelf475 yok ben onuda denedim ama benimki heryeri talan etmeden rahat durmuyo malesef yoksa yiyecek olsa derdi zaten atıştırma kabı var onu alır yer derdi tabak çanak ses çıkaran şeyler
Genismutfak Berilsmom13 19 ayligiz ayni durumdayız ona göre bisi veriyorum eline isimi yapiyorum hic durmazsa valla bebek arabasjna koyuyorum eline ya yicek ya oyumcak bana bakiyo oyle 😂