prensesannesiiiii Merhaba arkadaşlar artık cok yoruldum bıktım usandım eşim bana deger vermiyor cok kötü laflar söylüyor agrıma gidiyor elimden telefonu alıyor vermiyor git cocugun mamasını yedir öyle vercem diyor bende sinirleniyorum cocukmuyum ben ver şunu diyorum daha cok inada bindiriyor işi az öncede geber inşallah tepene taş yagsın öl dedi ben bu kelimeleri haketcek hiç bisey yapmıyorum yarın dogum günüm ve zehir oldu benim için hiç bisey yapma dedim yapmıcam zaten ddi ki yapmıyorda usandım
Merveerenn prensesannesiiiii allah yardımcin olsun canım zor bu durum yani eşinle o şekilde konuştuktan sonra düzgün iletişim kurmakta çok zor olur ama istersen sen yinede bi dene konuşmayı hatta bikac kez dene bakalım o zaman ne yapacak nasıl davranacak
prensesannesiiiii Merveerenn normalde anlaşamayan gecinemeyen bi çift degiliz ama tartişma esnasında böyle seyler söylüyor
Merveerenn prensesannesiiiii hiç üzülme sen hep olgunlukla karşıla o da bi süre sonra utanır vence yapmaz diye düşünüyorum
Merveerenn prensesannesiiiii aynı evin için de küs kalmak çok zor haklisin ama saygıda çok önemli canım ne dedem bilemedim