kubraF 5 buçuk aylık oğlum zaten gece uykuları genel olarak bozuk ama 1 haftadır çok daha bozuldu özellikle bu gece hiç durmadı 5-10 dakikada bir uyandı. Bi yeri acıyo heralde dedim calpol verdim değişiklik olmadı. Bi yeri acısa gündüz de durmaz diyorum gündüzleri normal. O kadar fenayım ki hiç dinlenemediğim için günlerdir kollarım bacaklarım bile ağrıyo kafam yerinde değil sanki 😣😣😣😣
Angel00 kubraF 1 yaşında bebeğim aynı uyumadı oturduk yatagın içinde bir güzel şimdi de başım ağrıyor 😢
Evrencakar Kaç gündür düzenliydi uykusu en azından bi nebzede olsa uyuyabiliyordum ama bu gece bende çok zorlandım. Ağrısı yok eminim,hasta değil, gazını çıkartıyor,altı temiz ve karnı tok ama uyumadı hala uyanığız
kubraF Evrencakar aynen öyle bende burnunu açtım altını aldım emzirdim gazını çıkardım ama yok sebepsiz
sessizlik12 Hanimlar bizde bugun hic uyumadik bebegim hep agladi sebepsiz niye ki acaba bu depremden uzuluyoruz onlaradami yansoyo anlamadim
Evrencakar Kübra demir misin acaba bir arkadaşım hep böyle kullanırdı soy ismini F diye konuyla alakasız ama eski bir arkadaşım sandım bi an sizi