Annebbk Kesilen süt tekrar eski haline gelmez mi? Bu durumu yaşayan oldu mu. Depremden sonra sütüm yarı yarıya azaldı mama vermek zorunda kalıyorum ne yaptıyan sütüm eski haline dönmüyor
Tomyris Annebbk Aynısını yaşadım üstüne bir de adet oldum. Yavaş yavaş normale geliyor tv izlemeyi bıraktım tamamen duygusal olarak çok fazla etkilendim
Elisaamm1612 Annebbk aynı sorun bendede var özellikle iki gündür sağoyorum iki göğüsten 40 cc zor geliyor mecbur mama verdim pişmaniye yiyorum malt içiyorum biton iş ama stres üzüntü çok etkiliyor
Zme Annebbk Ben depremzede olmadığım halde üzüntüden benim de sütüm azalmıştı ilk dört gün .. Ne kadar sık meme verirseniz o kadar artış oluyor. Tahmin edebiliyorum yaşadıklarınız ne kadar zor olsa da bebeğinizi düşünmek zorundasınız onun size ve sütünüze ihtiyacı var Lütfen böyle düşünün 😔 Annebbk
Annebbk Tomyris ben de depremi yaşadığım için korkudan kesildi eskiden 1 kez mama veriyordum şimdi 6 kez
Cesurunmelegi Annebbk inanırmısınız 20 damla anca geliyor sütüm gitti depremden sonra damlalar kullanıyorum çaylar içiyorum yok yok yok :( gelmiyor. Napıcam bilmiyorum çok üzülüyorum