Mys30 Arkadaşlar merhaba bu saatte biri görüp cevap yazar mı bilmiyorum ama karnımda seğirme oluyor yaklaşıp yarım saat 1 saattir neden olur acaba başına gelen var mı ya ?
Elcis Mys30 merhaba, ya böyle hamileyken bebek küçükken olurdu ya seğirme pıt pıt atıyor gibi öyle bir şey mi? Anlatabildim mi bilmiyorum ama öyle bir şeyse bende de oluyor da neden olduğunu bende bilmiyorum 🤷🏼♀️
Woman35 Elcis benimde aklıma o geldi o zamanlarda da bağırsak hareketidir derler ya öyle bişey olabilir belki
Mys30 Elcis evet aynen öyle bu saate kadar acildeydim elle muayene doktor farklı şeylerden suphelendi tomografi istedi kabizliktanmis. korkmuştum internette baya kötü şeyler yazıyor sizin ki de büyük bi ihtimal kabizliktandir
xSarelle Normal doğum yaptım ama çok zorlu oldu. 8 ay oldu ama bende de mesela biri dokunuyor hissi oluyor arada. Ayda 1-2 kez diyebilirim. Resmen sanki biri eliyle bastırıyor gibi dışarıdan. Hatta oğlumun ayağı filan mı diye bakıyorum yok.
Hndealnathn Ben oğlumun doğumundan sonra çok yaşadım artık diyordum oğlumun doguramadigim ikizi içerde kaldı diye☺️ seneler sonra kızımı doğurdum onun doğumuyla beraber geçti.23 ay olucak hiç olmadı daha
Mys30 Hndealnathn baya herkeste oluyormuş ama bende ilk defa olunca baya korktum çünkü dışarıdan bile görünüyordu qyni hamilelikte ki gibi. Acile gittim gece doktor elle muyanede farklı şeylerden suphelendi tomografi istedi. Çıkan sonuç kabızlık. Çok şükür başka bisey çıkmamasına sevindim ama çok pimpirikli davrandım galiba 😊