Shnnnn Bebeğim 5 buçuk aylık uyanıkken ne meme ne mama asla almıyor uykuda veriyorum bu aralar uykuda da almak istemiyor ne yapayım şaştım kaldım var mı böyle bir durum yaşayan ne kadar aç durursa dursun ağlamıyor da çaresiz kaldım resmen 🥹😣
menek16 Shnnnn o aylar da bizde de vardı zorla kavga dövüş saatlere yayarak mamayı veriyodum doktor kilo ve gelişiminde problem olmadıgı için kafana takma arada olur iştahsızlık diş hazırlıgı vardır demişti
Cokteyzeyenianne Shnnnn ek gıdaya geç meme reddi yaşıyorsun. Ben de 4. Ayda yaşadım 2 gün emmedi mama da almadı elma suyu verdim sonra göğsüme sürdüm onu kandırdık o atağı da atlattık ama 4. Ayda başladım yoğurt, sebze püreleri, muhallebi, meyveler vs
Shnnnn menek16 ya öyleki gün boyu aç durabiliyor bilmiyorum dişten mi acaba ne zaman düzeldi sizin ki acaba
menek16 Shnnnn 6. aya dogru geçer gibi oldu bi kaç gündür yine çok iştahlı değil ek gıdaya başladık bayılmıyo ama tadımları geçiyoruz yavas yavas ama dedigim gibi keyfi iyiyse kilo ve gelişiminde sorun yoksa doktorlar normal karşılıyor. Diğer yorumlara dayanarak nacizane fikrim ek gıda için doktorunuza da danışın bizim doktorumuz 180 günü beklememizi istedi sindirim sistemi ve bagırsak gelişimi açısından 🙏🏻
Shnnnn Cokteyzeyenianne ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum da onu da yemezse diye çok korkuyorum inş sever yer 🙏🏻
Shnnnn Cokteyzeyenianne ama sonuçta mama veya süt almak zorunda ek gıdaya geçsemde bir şekilde ne yapmam gerek çaresiz kaldım
Cokteyzeyenianne Shnnnn yer yer korkmayın, yoğurt mayalayın çok sever. Korkunca onlar anlıyor ve yemiyorlar çok ilginç.
Cokteyzeyenianne Shnnnn elma suyuyla başlayın. Elmayı cam rendede rendeleyin sonra tülbentle süzün ki sadece elmanın suyu olsun 30-40 ml kadar içirin. Bayılıyorlar.
Shnnnn menek16 bir hafta kaldı zaten onu bekliyorum ama sonuçta beslenmenin çoğu mama ve meme olmalı yine belli bir süre Allah kimseye yaşatmasın çok zor ya