Kubra9596 Kızım 27 aylik tam 10 gündür sadece su iciyor aşırı inatçı altını degistirtmiyor ağlama krizlerine giriyor sürekli kendi dediği olsun istiyor tam 1 saatte alt degistiriyorum üstünü giydirtmyor cikarttrmyor sürekli herşeye hayır diyor sevdiği setleri yapıyorum reddediyor uykuya direniyor uyumak istemiyor ya nedir bu acaba 2 yaş sendromu bu kadar zor mu?? Yoksa psikologa falan götürsemmi ?? Sizlerde bu aylarda böyle şeylerle karşı karşıya kaldinizmi ?? Sabırlı anneler 😊
Mom0008 Kubra9596 aramıza hoşgeldin 27 aylık oğlum geçen tır yaptı diye hamur verdi yaptım ağladı tamam yapmıyorum al dedim tır diye ağladı geri beraber yapalım diyorum ağlıyor iyi tamam kendin oyna diyorum yine ağlıyor bir memnuniyetsizlik anlatamam 😂Halime gülüyorum sadece
tugceo92 Kubra9596 Allah yardım etsin bolca sabir versin diyeceğim tek şey bu. :) kendim için bi ara psikologa gitmeyi bile düşündüm o raddeye geldim gözünü korkutmak istemem ama gerçekler bunlar. Keşke hemen bitse ama bitmiyor 3 yaşi var 4 yaşi var öyle gidiyor yani 4 yaşında hala aynı ve her sene katlanarak artıyor:)) 🤦♀️
Altayyas 20 aylık oglum var bizdede aynı durum , bugun mavi şapkasın giydirdim çıkar diye agladı kırmızı şapkasın aldı giydi , geçen gun kırmızı pantalonun giymem diye Agladı . Her gordugunu istemeye başladı vermeyince koparıyor ortalıgı . Her şeye aglıyor
Kubra9596 Allahım kafayı yemek üzereyim ya 10 gündür maaf oldum evde yemek bile zor yapyorum ben bunu sevmedim sevdiği şeyi koyuyorum istiyo sonra hayır yemicem diye bağırıyor çok hircinlasti pskyatroye gdyorum küçük dozda ilaç kullanıyorum acaba kızımı da psikologa götürsemmi ya Bilmyorum deliricem