Alparslan09 Oğlum 18 aylık ama ayakta sallanarak uyuyor. Hiç ayakta sallamak istemiyorum ama asla uyumuyor. Hatta gundüz uykusunda ayaktan bırakır bırakmaz kalkıyor. Sallanan bebekleri nasıl kesitiniz bana akıl verirmisin"iz ?
Mom0008 Alparslan09 27 aylık oğlum hala sallıyorum sallamasam uyumuyor tel baktığım için uykusuzlukda bana zor geliyor :(
Kulpu_kirik_kup Alparslan09 aşamalı bir şekilde biraktirma yöntemi var onun. 1 dakika sallayıp 30 saniye bekliyorsunuz gibi biseydi. Tam emin olmadığım için araştırın diyebiliyorum ☺️
Zeynosileannis Alparslan09 Uyku eğitimi almayı deneseniz yada kendiniz verebilirsiniz . Ben kızım 4 aylıkken başlamıştım şuan 10 aylık kendi kendine uyuyor. Kesinlikle tavsiye ederim
Alparslan09 Kulpu_kirik_kup aşamalı hemen bakıyım arastırıyım uyku eğitimden destek alsammı dıye düşünüyorum da
Kulpu_kirik_kup Alparslan09 ben uyku eğitimi aldığımda 15 aylikti kızım, 1 haftada alışmıştı. Tavsiye ederim almanızı 👍🏻 hayatı inanılmaz kolaylaştırıyor. Tabi aglatmadan ve yalnız bırakmadan verilen cinstense.
Kulpu_kirik_kup Mavi3435 biz önce kızımın uyku emme düzenini not edip anlatmamla başladık. Memede ve yanımda uyuyan kızımı beşiğine ve memesiz uyumaya alıştırdık. Online görüşmelerle ve WhatsApp desteğiyle ilerledik. Yapmam gerekenleri önceden anlatıyordu danismanimiz. Sonrasında kendi başına yataginda uyuyabilen bi bebek oldu işte.
endoplazmikretikulumiste Alparslan09 bizimkide 2 yaşıma girmek üzere halen ayakta kucağımda sallayarak uyutuyorum