hankardeslerr Rabiarslan Canım öyle birşey seziyorsan hastaneye git aksatma ben aksattım gittiğim gün yatış verildi 🤦♀️
basaksahinx Rabiarslan rengi sarıdan ziyade sürekli uyku hali varsa 4. Gün zaten kontrol olacaktır bakar doktor. Sürekli emzirmelisiniz 2 saati geçirmemeye çalışın en zor zamanlar Allah kolaylık ve güç versin inaşlalh
Elisaamm1612 Rabiarslan 3 günlükken hastaneye yatırdılar bizi birgün yattık benim bebeğim yarım saatte bir emerdi bide yetiyor derdim ama yetmemiş sütüm mama başlamıştık bence doktorla görüş sarılık ilerlerse daha zor
Mgf Rabiarslan bizdede doğduğunda başlngç aşamasındayım komşumuz doktrdu özllkkle kolundan anlrsn hafif sık sararıyorsa sarılktr demişti Bn hp öyle kontrol ettim yüzünden ilerleyince çok anlşlmıyo diye bliyorum. Doktorlr 2 saatte bir diyo ana bnm hemşire saat başı emzir dedi öylede yptım ilerlemeden geçtmişti.sık emzirmek çok önmli
YMerve Hafifte olsa sarılık seziyorsanız 1 saatte 1 emzirin sık sık emzirin florasan lambanın altında altını değiştirin sabah evinize güneş vuruyorsa bebeği camın önünde tutun beşiğini oraya çekin yada pusetle yatırın güneş gelen yere 🙏🏻
Guner0303 Bizde de vardı sarılık maalesef. Sürekli emzir canım sürekli ben memeden ayırmadım nerdeyse. Şükür hastaneye yatmadan geçirdik. İnşallah hemen atlatırsınız.
Egiskom Süt yetmiyorsa mama takviye edin derim. Biz de de başlangıç vardı mama verdik şükür hastane yatışı hiç olmadı. 10 gün falan mama kullandık biz sonra zaten sütüm yetmeye başladı ❤️