Binzet Mrb anneler bebeğim 40 günlük sütum az olduğu için arada mamada veriyorum hangi mamdan memnunsunuz benim gibi aynı durumda olan var mı kaç öğün mama veriyorsunuz
[silindi] Aptamil veriyorum sma mamadan geçiş yaptık ikisinden de memnun kaldım ama her mama her bebeğe aynı etkiyi yapmaz zan altında bırakmak istemiyorum. Genelde önc meme sonrasında da mama şeklinde ilerlemeye çalışıyorum.
Binzet [silindi] bende sma veriyorum bugün Aptamil aldım bide onu deniycem 2 ölçek veriyom doymadigi zaman da oluyor sma mama kabızlık yapıyor galiba kabız da oluyor bu 1 hafta oldu mamaya başladık memeyi de tutmaya başladı sizin besleme şekliniz nasıl bebeğiniz Kac aylık
[silindi] Binzet sma da optipro ve comfort olmak üzere iki çeşidi var. Comfort olanı genelde daha gazlı ya da sindirim sistemi daha sıkıntılı olan bebekler için önerilmişti bana aklınızda bulunsun ben ikisini de deneyip sonradan aptamile geçtim
[silindi] Binzet Benim de ilk çocuğum şahsen bende deneye yanıla bir şeyleri öğreniyorum. Açıkçası şunu da anladım bir değil beş çocukta olsa hepsinin tecrübesi birbirinden farklı oluyor o yüzden bana göre hepsi ayrı bir heyecan 😂
cokol2910 Benimde başta sütüm çok azdı doyurmuyordu 1-2 damla anca geliyordu yine de önce emzirdim daha sonra mama verdim hipp combotic kullanıyorum hiç bi sıkıntısını yaşamadım aptamil sıvı mama denedim kabızlık yaptı