Tbdenli Kızlar bebeğim 2 gün önce verem ve 2 tane karma aşı oldu ilk gece bişeyi yoktu bugün ishal ve huysuzluğu var ishal olması normal mi
Edanurcskn Tbdenli merhaba birşey sormak istiyorum bu asi 2 ayda yapılan asi mi bizde marta olucaz da o mu acaba
sagopakajmerap Tbdenli 6. Ay aşısı yoktu gelmesini bekledik. biz 7. Ay bitmek üzereyken olduk. Hemşire bir sorun olmaz geç olunca demişti. 3 tane oldu birisi ağızdan damla olarak.
Tbdenli Deletedmom_79 ya ilk gün çok iyiydi ama bugün aşırı huysuz ağlıyo sürekli bide ishal tedirgin oldum
Deletedmom_79 Tbdenli ilk gün bizimde öyleydi ikinci gün full emme uyku 3. Gün finali bir huzursuzlukta kapattık ki anam😄 bi kaç kaka daha takip edin bakalım içinize sinmezse mutlaka arayın tabi dpktoru da Şifası bol olsun
Mom_Asil Bizimde 3 lü aşımız Mart ayında daha önce deneyimlemiş annelerimiz aşının yan etkisi oldu mu bilgilendirirse çok sevinirim. Biraz tedirginim bu konuda.
Prensesannesiii9 Mom_Asil merhaba benim bebeğimde sadece huzursuzluk yaptı oda çok fazla değil onun dışında bi yan etki olmadı
Dygsnk Mom_Asil bu aşı karma olan4. Ayda tekrarı oluyo bide malesef oğlum iki üç gün iştahsızdı ve uykusunda hep inledi aşıdan dolayı bizde bu sekilde ilerledi benim içinde kötü geçiyo malesef kafaya cok takıyorum çok üzülüyorum
sagopakajmerap Mom_Asil bizde yan etki olmadı sadece azcık ateş ve huysuzluk vardı calpolle kapattık çok şükür inşallah sizinde iyi olur.
Damlanr Mom_Asil çok şükür hiç bi sorun olmadan atlattık biraz ateşi çıkar gibi oldu yarım ölçekten az ateş düşürücü şurup verdim gece rahat uyudu
Senazrahmet suleipek_ 2. Ayda da yaptırabilirsin 3.dede doktorumuz bize 3. Ayı önerdi zaten 2 . Ay asıları baya zor ilk kızımdada öyle yapmıstık 3 ve 5. Aylarda rotayı yaptırdık simdi kızımdada öyle yapacam
Mom_Asil Senazrahmet Merhaba. Doktorunuz 2.ay aşılarını 3. Ayda yapılabileceğini mi söyledi? Bir de bu aşıları sağlık ocağı takip etmiyor mu isteğinize göre değişiklik yapabiliyor musunuz?
Senazrahmet Mom_Asil hayır rota asını 3. Ayda yaptırabilecegimi söyledi 2. Ayda olma zorunlugu yok dedi
Mom_Asil Dygsnk Çok geçmiş olsun size de zor olsa da anneler olarak sakin kalmamız gerekiyor, bebekler enerjiyi çok hissediyor.
Sinem1205 Tbdenli biz 2.ay aşısından sonra bir hafta falan mahvolduk çok huzursuz huysuzdu zar zor uyutuyoduk sonra yavaş yavaş düzeldi