cananata01 Kızlar 20 günlük bbeğim var doktora gittiğimizde bir problem çıkmadı ama çok hızlı nefes alıp veriyor genelde sonra durur gibi olup yavaşlıyor normal mi bu ilk çocuğum bilmiyorum her bebekte olur mu
Ali_asaf_10 cananata01 enfeksiyon var mı diye baktirin aynı sey bizde idrar yolu enfeksiyonundan oldu. Cigerlere falan bakildiysa sorun yoksa baktirin mutlaka ona da
missfortune cananata01 dr. Muayene ederken sorun. Bizimki de aynısını yapıyor. Ciğerleri temiz olunca sorun değil dedi dr.
Esraaa55 cananata01 20 günlük bebeğin hızlı nefes alıp vermesi cok normal bronsları cok küçük çünkü hızlı nefes alıp verır hatta arada nefesını tutar nefesını 10 sanıyeden fazla tutmuyosa oda normal merak etmeyın yani bnmde bebegım öyleydı bi ara bnde endişe ettim ama büyüdükce duzeldı
Ranataa Benim de bebeğim hızlı nefes alıyor ya da ben hiç bebeklere aşina olmadığım için bana öyle geliyor. Doktora çok defa gittik bir sorun yok dediler. Yine de siz götürün içiniz rahat etsin.
Haffuse Doktor normal dedigine gore insaAllah bir sikintisi yoktur endise etme… Gaz sancilari baslamistir muhtemelen, gazi olunca dedigin gibi agridan hizli nefes alip veriyor, gaz icin masaj videolari izle ve uygula istersen… Allah bagislasin bu arada🥰