Nusya327 ilk zamanlar doktorumuzun önerisi üzerine tetagili ağzına döker sonra parmak fırçayla fircalardim 1 yaşında silikon parmak fırçanın yerini normal fırça aldı aynı işlemi yaptım.1.5 yaş itibariyle artık bizler gibi yemek düzeni oluştuğundan doktorumuz fırçalamaya macun da eklememi söyledi şimdi fırçaya macun üzerine tetagil döküp ağzını fırçalıyorum.gunde 4 5 kez tetagili kullanabiliyoruz doktorumuz çok şiddetli ağrılarda 4e 5e çıkabilir şase sayısı ağrısı çok yoksa huzursuzluk ağlamakli olma uykuya dalma da sorun yoksa 3 kafi dedi.suan benim kızımda 23 aylık ve alt büyük azilarini çıkarıyor 2 tane 2 haftadır dünyam tersine döndü 😔 gecicek evet ama gözümün içine bakarak dişim aciyor diye gözünün yaşıyla ağlıyor en bittigim nokta o.yoksa uyumasin onada razıyım.bu hafta 3. Hafta oldu uykular haram ishal oldu ateşi çıktı her uykusundan ağlayarak uyanıyor hicbirseyden memnun olmuyor tüm gün ağlıyor. Sukurki damaklari ancak bugun yarabildi dış. Daha üst büyük azilar var. Çok zorlanıyorlar Rabbim acılarına derman versin.hicbir çocuğun canı acimasin😔