Durunun_annesii0 Doktorumuz verdi ama nasıl kullanacağımı unuttum hastaydık 1 hafta sonra başla dedi akşam yatmadan önce emmeden hemen önce mi dedi sonra mı dedi hatırlamıyorum sizler nasıl kullanıyorsunuz
Minigim38 Durunun_annesii0 sabahları aç karnına dedi önce 4 damla ile basla sonra 1 er 1 er arttır dedi 6300 kilo 6 damla verecegiz
Nrcnkrmn Durunun_annesii0 aç karnına verceksn cnm bide yarım saat karnını doyurma demişti bnada etkisi olmuomus. Bnde kullanımi zor bide içeriği daha temz dıe oceanin kan damlasını aldm
Esinozbdk Demir damlası dimi ? Ben sabah kalktıktan sonra veriyorum kilosuna göre damla sayısı benim oğlum 6.5 kilo 6 damla veriyorum dr öyle dedi
Ciisemmm Vegaferonu bize sağlık ocağı vermişti doktorumuz önermemişti içeriğinden dolayı başka bir damla kullanmıştık. Demir dammlakarı genelde kilosunun iki katı kadar kullanılıyor
Melikerdemm Ciisemmm mrb altarnatif olarak ne kullanmıstınız hatırlıyomusunz acaba bizede saglık ocagındaki ebe kabızlık yapabılır dedi de
Ciisemmm Melikerdemm doktor nutrigen ferromixin verdi baştan ama şase formda olduğundan içermekte zorlanırım diye hemen hemen 1 yaşına kadar ocean microfer damla kullandım hiç bir sorun olmadı 1 yaştan sonra ferromixin kullandım bir kutuyu bitirdi şu an ferro sanol b kullanıyoruz şurup gibi meyve suyu ile veriyorum