sedosunannesi Kızlar sezeryanla doğum yapıp kaç gün sonra kaç kilo verdiniz ben 8 kilo almıştım 20 günün sonunda 6 kilo vermişim
Zeynepzgi sedosunannesi 52 kiloyla hamile kaldım 63 kiloyla doğum yaptım doğumdan 3 gün sonra 54 kiloydum 10 gün sonrada 50 kiloya düştüm şuan 3 ay 11 günlük kızım hala 50 kiloyum ☺️
DenizKizi sedosunannesi ben bi haftada 13 kilo verdim ama 7 kaldi kizim uc aylık 71 de takılıp kaldim aslinda veririm ama kizim biraz daha toparlasin kendime gelecek sıra insallah bide adet olmadım daha onun şişliği de var dört beş kilo gider adet oluncada
Merveteo sedosunannesi bende 15 kilo aldım doğumdan sonra 9 kilo gitti hemen 3 ay 19 günlüğüz 6 kilo kaldı ama dert etmiyorum boyum uzun olduğu için belli bile değil eski kıyafetler sadece belden olmuyor ve sanırım 5 kilo göğüsler gelir😁
GnsLna sedosunannesi 25 kilo aldım 10 günde 15 kilo verdim 10 u duruyor üzerime yapıştı resmen gidecek gibide görünmüyo 😂
sedosunannesi [bilinmeyen] çok iyi ya tebrik ederim cidden bende umarım bi 5-6 kilo daha verebilirim 🤗
KumsalPoyraz 59 la hamile kaldım 14 kilo aldım 73le sezeryan oldum 1 hafta sonra tartıldım 8 kilo gitmişti 17. Gün 61 dim 2 kilo kalmış belki oda gitmiştir 23 gün oldu ikiz hamilelik geçirdim 😊
DevranAlp sedosunannesi pazartesi Doğum yaptım 72 ile yaptım bugün tartıldım 65 im 58 ile hamile kaldım
Sinemdnz sedosunannesi 59 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğum yaptım ertesi gün 72 kiloya indim şuan 3 aylığız 67 kiloda takılı kaldım 2 aydır hedef 10 kilo daha vermek