Minnacksevdack Kızlar , golden goat mamaya başladığımdan beri kakamız yeşilimsi ve mukuslu. Ayrıca fazlasıyla huzursuz. Uyku düzeni alt üst. Alerji yaptı diye düşündüm ama bilemedim. Mama kullanan anneler kakanız ne renk ? 🤷🏻♀️
Myagmurr Minnacksevdack kakası sarı renk. Bebelac gold kullanıyoruz. Mamadan sonra mukuslu kaka ve huzursuzluk yaptıysa bence kesinlikle mama yaramadı ve ya alerji yaptı içinde keçi sütü varmı? Belki o alerji yapmıştır. Ama yaramadığı kesin bence hemen mamayı değiştirin
Minnacksevdack Myagmurr keçi sütlü evet. etrafımızdaki kullanan arkadaşların tavsiyesiyle almıştık. hatta az önce kaka rengi normal dendi ama bana hiç normal gelmedi. Normalse bile içime sinmiyor. Merak edip sormak istedim. Değiştireceğim mutlaka. Biraz ara verdim etkilerinin geçmesini bekliyorum başka mama için 🌸
Myagmurr Minnacksevdack keçi sütü çok alerjik bişey huzursuzluk bile yaptıysa bence değişirmeniz gerek🙏🏻 Bizde çok mama değiştirdik en son bebelac gold iyi geldi sizde deneyerek bulursunuz inşallah