HytKmrc Kızlar bebeğimin kulağını deldirmeyi düşünüyorum henüz 8 aylık fakat bı taraftan da şuan için kıyamıyorum , sizler kaç aylıkken deldirdiniz herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı
tavsanuykusu HytKmrc 9 aylıktı deldirdiğimde ve delen kadında 9 ayla 1 yaş arası delinmeli sonra çok zor oluyor demişti ve bencede öyle 10 yaşında yiğenim var kulağı delik değil çok istiyor ama korktuğu için deldiremiyor. Hür iradesine bırakılınc sonuç çoğu zaöN bu oluyor
Asyaveannesi04 HytKmrc beden onun bedeni büyüdüğünde deldirmek isterse kendisi deldirsin bu ona sormadan dövme yaptırmak gibi birşey bence
melegim71 HytKmrc yani riskli olabilir kizim 18 aylik daha dusunmiyorum benim sahte altin alerjim var ozeelikle kupe altin bile altin takamiyorum aciyor oyuzden yaptirmam baya bi yani bide biara eczanede ilac alirken biri sormustu eczaciya kulak buyudugu icin buyudugunde sekilsiz biyerde olabiliyor delik kismi demisti kizi 9 aylikmis
Raniird Ya bana çok riskli geliyor açıkçası güzel dursun diye ya kıyafete bi yere takılırsa farkında olmadan eliyle oynar çıkarır ağzına atarsa falan gibi bir sürü şey geliyor aklıma o yüzden 4-5 yaşına kadar deldirmeyi düşünmüyorum.