2kedi1bebekannesi Merhaba, emziren anneler süt alerjisi diyeti yaparken öğünlerinizde neler tükettiniz? Doktor süt ve süt ürünleri ile yumurta tüketmememi söyleyince özellikle kahvaltıya pek seçenek kalmıyor gibi.
Senateacher 2kedi1bebekannesi ya ben ne yesem gaz yapıyor ben artık ne yiyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım. Kuru ekmek yememiz lazım galiba 😥 peynir yok süt yok et yok yoğurt yok yumurta yok. Bir de mama veriyorsanız ne maması veriyorsunuz? İnek sütü zararlı diye keçi sütlü mama aldım aynı oldu. Geceleri ıkınıyor hep.
Nurberamom 2kedi1bebekannesi patates reçel zeytin biber pekmez gerçekten çok kısıtlı yani benim kızım bal ve tahine de tepki verdi çoklu besin alerjisi var ama küçük olduğu için deri testinde çıkmadı bir ay sonra 5.5 aylık olacak Ankara da prof varmış ona gideceğim artık neye alerjisi olduğunu bilmeden herşeyden kısarak yemek yemek çok zor
Boncukdefne52 Senateacher evolvia rp kullanıyoruz pirinç unlu olduğunu söyledi doktorumuz şuanlık bi sıkıntı yaşamadık biz
Senateacher Nurberamom nerde yaşıyorsunuz acaba? Bulunduğunuz yerde alerji testi yapan doktor var mı?
Nurberamom Senateacher bolu da yaşıyorum sadece düzce de var oda deri testi yapıyor iki aylıkken yaptı birşey çıkmadı ben Ankara şehir hastanesine götüreceğim
Senateacher Nurberamom ben de Bolu da yaşıyorum o yüzden sordum 😊 çok araştırdım bulamadım bi türlü yapan bi doktor. Ben de düzceye gidecektim.
Nurberamom Senateacher yaa bana yazabilirsiniz Instagram sayfam etamin_bera. Size edindiğim tüm bilgileri aktarıyim.