Egesem Hanımlar bebelac gold 2 kullanıyoruz 9 aya giricez 2 haftaya. 3 numara için 9dan itibaren deniyor doğru mudur ben 1 yaşından sonra diye biliyorum. Kullanan anneler fikir verebilir misinizz🙏💐
ayazasaf Egesem 6. Ay bittiğinde 2 numaraya 12. Ay bittiğinde ise 3 numaraya geçilir dedi doktorum siz hala 2 numara kullanacaksınız canım 12. Ayı bittikten sonra geçersin vaktinden önce mama seviyesi atlamak sindirimi açısından sorun olabilir
Esra93 Egesem 1 yaştan itibaren. Bir siteye üye olmuştum bebeğim 1 yaşına yaklaştığı için bu gün o siteden bebeğim için Doğum günü hediyesi olarak yolladılar 3 numara üzerinde 1 yaştan itibaren yazıyordu.
Serenica Egesem bebelac gold 3 numara kullanıyoruz 1 yaşından itibaren Fakat bebelac 3 sarı kutu 9.aydan itibaren aradaki fark bu
Rabisss Egesem iki sürüm var. Biri 9 ay sonra biri 1 yaşından sonra. Ben 1 yaşından sonra olanı kullanıyorum. Sitesinde de güncellenen 1 yaş sonrası mama sanırım 9 ay sonrası olanları üretimi bitti tam emin değilim ama skt yakın tarihli oluyo.
Ervamoms Bende 1 yaşından sonra diye biliyorum. Bizde 28inde 9 aylık olucaz. Ben 2 numara kullanmaya devam edicem
Egesem Ervamoms aynen sitesinde de öyle yazıyor bir alışveriş sitesinde3 numara için 9dan itibaren yazıyorda kafam karışmıştı
Small_lion @Egesem bütün mamaların kullanım ayları aynıdır 1 numara 6 aya kadar 2 numara 6-9 ay arası 3 numara 9-12 Ay arasi 4 numara 1-2 yaş iarası 5 numarada 2 yaş sonrası biz suan aptamil 3 kullanıyoruz 11 ayligiz 1 ay sonra 4 e gecicez hangi ayda hangisi deniliyorsa bence dikkat edin cunku ayina gore yeni besinler ekleniliyor içlerine
Egesem Small_lion ama herkes 1 yaşından sonra diyor. Mamanın sitesinde de 1 yaşından itibaren diyor? 🤷♀️
Small_lion @Serenica yanlış bilgilendirme yapmıyorum doğumdan itibaren kullanılan mamalar bu şekilde aylara bölünüyor devam sütüyle çocuk devam sutu mamaları farklıdır iyice arastirin
Small_lion @Egesem cnm çünkü ürünler farklı biri doğumdan itibaren anne sütü yerine başlanılan devam sutu onlarda benim yazdığım sıralamayla gider senin kullandığın çocuk devam sutu içerikleri farklı