Hilalanr Kızlar merhaba, ek gıdaya başlayacağız. Hangi ürünleri almalıyım, neler kullanışlı. Cam rende ve buharda pişirme aparatı var sadece aklımda. Oioi den önlük almıştım bir de. Neler önerirsiniz ?
Asyaveannesi04 Hilalanr mama sandalyesi, birden fazla kaşık aldım ben önlük asla takmadı buharlı pişirici baya işimi gördü hala onda yapıyorum 13.5 aylık
Emineec Hilalanr wee nin ikili silikon kaşığı aldım çok memnunum ve mutlaka cam rende (buharda pişirme aparatı almadım suzgecı koyuyorum üstüne kapak kapatıyorum suyla temas etmıyor)
Mom098 Hilalanr suluk mamajoo ve munchkin aldım Kaşık tabak bardak oioi aldım yedek olsun diye wee baby 3 lu kaşık aldım Haşlama aparatı ikeadan aldım (diğerleri çok dandik) Önlük bir giymeli 1 tane silikon 2 tane normal aldım Yoğurt yapma Makinesi kiwi aldım Baby plus termos aldım dışarıya çıktığımız zaman icin Mama sandalyesi baby plus mama Mia katlanır aldım Wee baby meyve sebze süzgeci aldım cam rende aldım Şimdi yiyecekleri alacağım onlari da e bebekten ots organik alacağım, hurma özü alacağım 🥳