Eflimelodi Uyku egitmeni Elif Yılmaz dan uyku egitimi alan varmi instgram adresi uykubebegi. Uykusu egitimi almamız lazım acilen alan varsa bilgi verirmi acaba
ruveydaensar Eflimelodi bilgim yok ama üstte kalsın ben de düşünüyorum bana da fikir olur adını hiç duymamıştim . Genelde tercüman anneyi , melodi uykuydu sanirim onu bı de melek uykuda Burcu Hanım’i çook duydum.
Feyzam_12 Eflimelodi ruveydaensar tercüman anne den yardım alın hemen…eğitiminden çok samimiyetine ,sıcakkanlılığını çok seveceksiniz,harika eğitim veriyor ve ücret konusunda en uygun fiyatta,kızım için eğitimi ondan aldım,iyiki diyorum 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍😍
Nrsf Eflimelodi bugün bizde uyku eğitimimizi tamamladık , ama Nur hanımdan aldık tercüman anne diye geçiyor kendisi çokta memnun kaldık instgram üzerinden hemen dönüş sağlıyor 🙏
Eflimelodi ruveydaensar acil karar vermem lazım bi an önce başlamamız lazım beynim kaldırmıyor artık bebeğim de bende mahvolduk gözleri sürekli çukura giriyor uykusuzluktan 10 dk lik uyku uyuyor ve dinlenemiyor bnde aynı şekil bilen biri yol gösterebilir mi kimi secmeliyim
ruveydaensar Eflimelodi ben Melek uykuda Burcu Hanım’i çok tavsiye eden gördüm ilk ona yazacağım fiyatı da uygunmuş ve dediklerine göre çok ilgiliymis . Umarım kısa zamanda düzene oturur rahat ve derin uyurlar
Prenses__mamy42 Gizemyyy canım tercuman_anne tek tek söylüyor bebeğine nasıl yaklaşman gerektiğini ona göre sende şekil alıyorsun onunla konuşman daha doğru olur🥰