Gnconr Bebegimin yanagı ve alnı kırmızı pullu ve sert kupkuru nası geçer mustela stelatopıa kyllandım ama faydasız nası yumuşatabilirim 2 bucuk aylık alnı sert aynı ayak topugundakı çatlak gibi
Belindaaa heyzil06 Gnconr ya benim bebeğim de de var önce kollarında çıktı sonra boynu göbeği ve baldırlar şimdi de pul pul dökülmeye başladı bebek yağı kullanıyorum ama faydasız 🤦♀️
Selinsare Has zeytinyağı kullanabilirsiniz benim bebeğimde kaşlarında kuruluk ve konak vardı zeytinyağı sürdüm masaj yaptım geçti . Tabi çocuk doktorunuza sormak en faydalısı
heyzil06 Egzama olabilir. Alerji kaynaklı oluyor genelde geçmiyorsa bi çocuk doktoruna danışın bizde de var çünkü inşallah alerji değildir 😞
Gnconr heyzil06 yani neye alerjisi var bilmiyorumki yediklerime cok dikkat ediyorum ama cpk kötü sadece yüzünde var. Vücudunda yok
heyzil06 Belindaaa şimdilik sadece yüzünde kırmızı kabarık kuruluklar var ama ek olarak beslenme sonrası yoğun kusuyordu bu şikaayetlerle gittik süt alerjisi çıktı şimdilik takip ediyoruz henüz 43 günlük bebeğim