bsrslhata Merhabalar Oğlum 6 buçuk aylık ve özel aşı olan menenjit aşısı yapılmalıymış, sizler yaptırdınız mı? Yan etkisi falan oldu mu ?
Eda1414 bsrslhata benim doktorum 1 yaşından sonra 2 doz olarak yaptır demişti kızım 14 aylık olcak ayin 22 de yaptıracağım
MeetJoeBlack bsrslhata 7.-9.-13. Ayda bexsero, 8.-13. Ayda nimenrix yaptırdık. Nimenrix hiç yan etki yapmadı. Bexsero ilk iki dozda huzursuzluk ve bacakta nohut kadar bi şişlik yaptı , ateş düşürücü vermiştim. Son dozda da huzursuzluk ve bacak ağrısı yapmıştı.
nazliicank bsrslhata bız 5.ayda yaptırdık. Hiç bi aşıda ateşlenmedi bebeğim. Menenjıtde de ateslenmedı, ben her aşıdan sonra calpol verıyorum. Sadece huysuzluk yaptı 1-2 gun bir de bacagı çok agrıdı
-Beliss bsrslhata bizim doktorumuz 1yasinda 2doz olarak uyguliyalim dedi hem agir oldugu icin bebeklerin bunyeleri bazen kaldirmiyor dedi
bsrslhata Eda1414 bana sağlık ocağındaki hemşire 1 yaşında demişt fakat doktorum 3 doz olacak 2 tane aşı olacak biri 2 doz biri 3 doz dedim ve 6 ay içinde olması gerekiyor dedi
Eda1414 bsrslhata ateş yapabiliyormuş galiba diğer aşılara göre daha ağır sanırım ama bebekten bebeğe değişiyor diye biliyorum
[silindi] ayda yaptırdık biz. Hiç yan etkisi olmadı. İki ay sonrasında ikinci dozu olacak bizim doktorumuz iki doz şeklinde yapılacak demişti
Hndealnathn Her doktorun asi takvimi farklı bu konuda. Bunu doktora danışarak oluşturabilirsiniz. Ben 2 çocuğumada yaptırdım.oglumun doktoru 10 sene önce 13 aylıkken tek doz nimenrix yeterli olur dedi öyle yaptırdık şimdi kızım var onun doktoru 13te tek doz nimenrix 24 te tek doz bexsero olucak dedi.en son kızımın bexserosu kaldı o yapılacak önümüzdeki aya
_The_ANA_ bsrslhata 3-6-9 da 3 doz bexsero ayda nimenrix yaptırdık Nimenrixin bir yan etkisi olmadı Ama bexsero biraz ağır. Lakin o ağırlık da 1 gün sürüyor
menek16 bsrslhata yaptırdık yan etki bexsero ilk doz da ateş oldu bi kez ikinci doz da ateş de olmadı nimenrixi önümüzdeki ay olacağız
Sdfrgnr Doktorumuz ne kadar erken baslarsak o kadar iyi dedi o ne dediyse onu yaptik 3. Ayda basladi bexsero ilk dozu Dozu 5. Ayda yaptırdık bir sonraki nimenrix olacakmış ilk dozda 3 gun huzursuzluk ve ates yapti bize cok zor geçti 2. Doz ilk gun huzursuzdu ates yapmadi