Hkubraaa 10 aylik kızım var..bebegim ek gidada et ürünlerini twtmsk istemiyor..öneriniz yada tarifler varmi sever dediğiniz.. yumurtaya da artık agzini açmıyor.corba deseniz içmiyor..her yolu denedim ama olmadi sebze ve meyvelerde pek sorun yok ama gerisi sorunlu..
rreeyhann Hkubraaa avakado yumurta ve beyaz peyniri cirpip ustune kivam alicak kadar un serpip pankek tarzi pisiriyorum hem yumusacik oluyo hepde asiri besleyici kahvalti icin yapabilirsin Ayni sekilde suda yumurtayi harslayip yine ayni karisimi unsuz tabi pisirmeden verebilirsin. Eti şu sekilde yaptim iyice pisirdim corbalarina yemeklerime minik minik parcalayip attim. Suan 1 yasinda cok sukur sebzede yiyo et de
Hkubraaa Fatma23 blender etmedim.normaldede hazırlanan yiyeceklere kolay kolay ağzını acmiyorki öyle denesem ise yarar mı ki
Fatma23 Hkubraaa bi öyle deneyin, dana eti, Havuç ve Patatesi suda haşlayın püre yapıp vermeye çalışın belki öyle yer, Eti diğerlerine göre az koyun, çok baskın olmasın. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra çoğaltırsınız