Niss1 Kızlar mama hakkında düşünceleriniz neler bebişlerinizin kilo boy gelişimi nasıl acaba kabızlık gaz sorunu yaptı mı memnun musunuz
Cemrebebek Niss1 merhaba canım. Ben golden goatı bir sürü mama denedikten sonra buldum ama iyikide bulmuşum. Aşırı memnunum benim kızım gazlı bir bebekti gaz sorunumuz kalmadı kilo almada sıkıntı yaşamadım. Zaten sindirimi kolay mama ben memnumdum tabi ama her bebekte farklı sonuç veriyo mamalar bilemicem
Melmus Niss1 bende her mamayi denedim aglayarak icerdi suan 2 ayligiz ve golden kullaniyorum seviyor iciyor sukur cok cekmistim diger mamalari istemediginde bunu begendi
acelyaaaa Niss1 biz doğduğundan beri kullaniyoruz suan 3 ay 19 günlük 2470 doğdu golden sayesinde topladık.Sindirimi çok kolay gazını hemen çıkarıyor. Kabızda hiç olmadık. İçinde palm yağı,nişasta, soya lesitini,ilave şeker yok. Kesinlikle tavsiye ederim.
Cemrebebek Hamzaurass evett evet tadına baktım gayet iyi kokusuda güzel ben beğeniyodum diğer mamalar gibi balık kokmuyo yani
Dlk55blt-rdvn Hamzaurass bildiğin keçi sütü kokuyor ben olsam asla içemem ama bebeğim sorunsuz içiyordu😀
acelyaaaa Melmus kac ayliksiniz biz suan 3 ay 19 gunluguz 120 cc gunduz aralarda emziriyorum gece 150 veriyorum 2 aylikken de 90 ila 120 veriyordum. 2 aylikken 2 saatte bir 90 içiyordu 3 saatte bir 120 simdi 2 bucuk saatte bir 120 iciyoruz