Blut Merhaba kızlar bebegim 16 günlük saat başı emziriyorum 20 dk boyunca. Sizce fazla mı emziyorum. Ne kadar sürede Emzirmeliyim?
biroglanannesii1 Blut Ne kadar durmak istiyorsa dursun canım esirgeme memeni zaten biraz süt içiyor biraz dinleniyor
Elisaamm1612 Blut midesi çok küçük hızlı mide doluyo hızlı yoruluyo o yüzden emzir emzirebildiğin kadar
Kubrasucu Sutun damla damla geldiği İcin ıuzun sure kalıyor memede bebekler aynısını bende yasadım saat bası emer hala bnm ki 7 aylk
Songul21_01 Bende öyle yaptım canım bence gayet ideai çünkü bebiş küçük olduğu için 20 dk boyunca süt içmiyor za te n dinlene dinlene içiyor o yüzden gayet normal
Blut @Kubrasucu @Songul21_01 @Benimdunyamm @biroglanannesii1 çok kusuyor ama bugun bir çay bardağı dolusu kustu resmen iki gün önce yine öyle oldu. Çok emzirdipimden oluyor diye düşündüm.
Songul21_01 Blut Benimki de kusmaya başladı 29 günlük ama prematüre bebek o alacağı besini alıyor gerisini çıkarıyor diye biliyorum benimki de kusuyor tekrar istiyor bu döngü akşama kadar böyle
Benimdunyamm Blut reflü vardır çok yese bile o kadar kusmaz benim kızimds öyle kusuyordu hala kusuyor 6 ay olduk reflü var maalesef ilaç kullandık ama fayda girmedim
Kubrasucu Blut en azından o iyi ddgm gbi kusması 6aya kdar suruyo eczaneden alabilirsin serum fizyolojik damla yı her burun deliğine 2 damla sıksan yeter burın aspiratöruyle de cekeceksın sonra
betulaydogdu Blut alakasiz ama birsey soracagim her gün kakasini yapiyor mu buzde 16 günlüğüz cisini çok yapiyor sik sık degistiriyirum ama 4 gündür yapmadi kakasını