Minikkussum Nevasmom 10 gün kullandım evet biraz zor hatta cikardigimda ayak parmaklarimda hafif morluk vardı ama alışıyorsun bence kulan ihmal etme sağlıkla büyüsün bebiş 🤗
Erolunannesi Nevasmom Bana kullanmamı falan söylemediler herkesin kullanması gerekiyor mu? Hoş 8 ay oldu artık çok geç 😂Sağlıkla büyüt yavrunu inşallah 🌺
mysaa1 Nevasmom Hastaneden Çıkışım olurken çıkardı hemşire birdaha tak demedi . İlk doğumda hiç kullanmadım .
Nevasmom Erolunannesi kullanmayan da çok kişi duydum belki herhangi bir değerle alakalıdır, kan sulandırıcı iğne de yazmış dr 10 günlük
Duyulurum Erolunannesi bence varisleri olanlarin kullanması gerekir. Varis yoksa neden kullanalım ki 😅 Bacaklarda varisler kan birikmesi ve pıhtı oluşturabilirmis bu yüzden riski olanlar ameliyat öncesinde çorabı giyiniyormus.
berosunannesi Duyulurum yo bende varis yoktu ameliyattan bi çıktım giydirmişler. kan değerleriyle alakalı bisey sanırım
Duyulurum berosunannesi evet olabilir kan değerleriyle ilgisi. kilonuz nasıldı peki? Ben ikinci sezaryeni olucam eğer önemli bir şeyse ihmal edilmesin o yüzden soruyorum