Nur2021 DurriMeknun_ aleykum selam 3 gun gunde 2 kez tok karna dedi doktorum bende bugun biraktim. Sukur agri falan olmadi. sislik hafiften iniyor sanki benimki
DurriMeknun_ Nur2021 Teşekkür ederim ben de öyle yaptım ben de bir gün bıraktım içmedim daha Rabbim şifa versin inşallah🌸🌸
Deniz06 DurriMeknun_ bide Ağrı oldukça soğuk suyla yıkadğımız bezi meme üzerine koyarsak iyi gelirmiş. Isındıkça tekrar soğuk suyla yıkamalısın.
DurriMeknun_ Nur2021 Selamünaleyküm nasıl oldunuz İyi misiniz benim göğsüm hala şiş sızlıyor herhalde Acaba şimdi öyle oluyorum ya neden sızlıyor acaba
Nur2021 DurriMeknun_ aselam sukur iyiyim agrim sizim yok siskinlikte iniyor ama sadece oglum ustume cikinca biraz agriyor… hassas yani daha, gecer ya yakinda insallah cok takmayin
DurriMeknun_ Nur2021 Teşekkür ederim tabii ilk gün gibi çok yok ama yine sütün çok ama bu sütle ilgili herhalde
DurriMeknun_ Nur2021 selamun Aleykum canım göğsün nasıl oldu benim kisi yanma oluyo hidi sizliyo ve hayla sis sut dolu genel cerrahi randuvu aldım canım acıyo
Nur2021 DurriMeknun_ aleykumselam, cok sukur benim agrim sizim yok ama sislik biraz var hala, yavas yavas gidermis. Gecmis olsun ya Genel cerrah degilde kadin hastaliklari bakiyo diye biliyorum gogsunuze
DurriMeknun_ Nur2021 Merhaba gitmedim ya Eczaneden aldım dost yinex diye bir ilaç sütten kesiyor O da tüm akşamını önlüyor bakalım onu içeceğim iki tane varmış içinde hap
Nur2021 DurriMeknun_ sut kesen ilacmi o? Bende basta istemistim hormonlara zarar veriyor diye vermediler bana…
DurriMeknun_ Bir tane şimdi içtim zaten Diğerini de yarın değil öbürsü gün bir gün ara vereceğim senin söylediğin ilacı kullanıyorum 3 gün Aslında ara vermiştim ama ağrım olduğu için tekrar Dün yine başladım