Ozininannesi Bir aylık bebeklerinizin kilosu ne kadar benim bebeğim 3400 doğdu 1 ayda 900 gr almış dr iyi dedi fakat başkalarının bebeklerini görüyorum tombik tombik canım sıkılıyor besleyemiyo gibi hissediyorum bebeğimi 😔
Emine Ozininannesi kilo alımı bence iyi asla kıyaslama yapmayın doktor da iyi demiş kıyaslayarak kendinizi üzmekten başka bişey yapmazsınız
dalincik Ozininannesi benim bebegim 40i cikana kadar 1 kilo 350 gr almisti dr cok iyi demisti.sonraki aylik ko trollerinde hep 600 gr 500 gr 700 gr falan aldi 3 aylikken takviye mamaya basladik suan 6 aylik hala kilo alimi aylik olarak az ek gidayada basladik hicbirsey yemek istemiyor agzini acmiyor bile yakinda cildiricam o derece artik
elifzeze Ozininannesi kızımda zayıf kendini üzme eğer ayda en az 600 gram alıyorsa kilosu iyi demektir
dlrgktn Ozininannesi herkesin yapısı farklı canım bebeğinin idrarından ve kakasından anlarsın doydugunu bunlar duzenlıyse kafana takma doyuyordur benım bebeğim ıkı aylık 6 kılo arkadasımın bebeği 6 aylık 7 kılo bu şekilde değişiyor bır ayda 700 gr alması gerek demıstı doktorum normal olarak
Reckless Ozininannesi tombiklikte sıkıntı ama yani çok istemeyin bence.. sağlıklı olsun yeter. Bebişiniz tam orta kararda doğmuş 😁 kilo alımıda iyi gayet