Antep27 4 ay 23 günlük bebeğim dün dişini patlattı çok huzursuz ağlıyor surekli ağrı kesici veriyorum birde karanfili ezip zaytinyagina koydum onu suruyorum ama fayda etmiyor sanırım ağlıyor çünkü başka ne yapabilirim
Esin_egemen Antep27 Çok geçmiş olsun canım diş dönemi biraz sancılı oluyor. Biz doktorumuzun önerisiyle tetagil kullandık o rahatlattı oğlumu. bir de diş kaşıyıcısını buzdolabında soğutup verebilirsin o iyi geliyor dişlerine
Yusufhamza71 Antep27 oy maşallh benım bebegımde 5 ay 17 gunluk 4. Aydan berı salya eller komple agızda şişlık var ama dha bı türlü cıkmadı 😀konudan alakasız ama ne gıbı belırtıler vardı
M_asal Antep27 diş jellleri var onu sürün ağzına ben öyle yapıyorum rahatlatıyor bebegimi deneyin derim
Esin_egemen Antep27 reçetesiz canım o ben alırken 120 tl idi zam geldi mi bilmiyorum. günde 6 şaseye kadar verebiliyorsun. Bize en huysuz olduğu dönemde 2 tane bile iyi gelmişti. uzun bir süre yetti o yüzden. eczacı damaklarını masaj yaparak ver demişti.
Antep27 Yusufhamza71 normalde günlük sbh bir kere kaka yapardı geçen haftadan beri İshal oldu 3 4 defa yapıyordu günlük sürekli eli ağzında aşırı salyasi akıyor önlük taktigim halde önlük bildigin ıp ıslak oluyordu
Nusya327 Antep27 ya benim bebe onu 4.5 aylıktan beri inanılmaz salyalı ama 6 olduk hala çıkmadı önlük üst hep sırıl sıklam kabarma bile olmamış 🥺
Yusufhamza71 Antep27 kız benımd 3. Cocuk ama dıgerlerı yaşına yakın cıkarttı 😀bundada belırtı çok erken başladı doktorda şişlık var deyınce heycan yptım gecen gun hatta komsum bardakla su ıcırır gıbı yaptı çıt dye bı ses geldı ama nerden gldı blmıyoz😂
Antep27 Yusufhamza71 hm çıt die ses gelse dişi görmeniz lazım cnm belki daha tam patlamamistir birde elime hemen battı dün baktigimda bizimki