EmelAlyadua Kızlar toki kurada listede adımız var açıkla yapmışlar bundan sonraki süreç nasıl oluyor acaba bilgisi olan var mı?
EmelAlyadua sarmaliklahana e-devlette öyle yazıyor biz internette haberler de gördük canım liste yapmışlar çıkan çıkmayan engelli yaşlı diye
Alya-Sena EmelAlyadua istanbul cekilmedi sadece basvurusu kabul edilenlerin isimleri belli oldu benimkinde hala surec devam ediyor yaziyor
Zehra-azra EmelAlyadua bütün bölgeler için kura çekimi henüz tamamlanmadi Arnavutköy başakşehir esenler 1 Nisan da başlayacak 19 nisana kadar sürecek kura çekimleri diğer bölgelerde 16 Mart’ta basladi
Kbrbisi28 Kura tarihi telefonunuza mesaj ile geliyor ister gidip katiliyorsnuz isterse vden canli yayin izleyerek ben iyiki gitmemisim diyorum cunku listede adimiz vardi ama cikmadi enazindan hayal kirikligimi evde yasadim milletin icinde degil
Zk-mommy EmelAlyadua e devletten görüyorsunuz çıkıp çıkmadığını, hak sahipliği kısmından asil yazıyo mesela, Ankara’dayim bana çıktı ama ülke su durumdayken iptal ederler mi süreç nasıl ilerler bilemiyorum
EmelAlyadua Zk-mommy e-devlette çıkmadı baktığımızda internette listeden baktık adımıza orada gördük canım biz
EmelAlyadua Alya-Sena çekilmediğini bende biliyorum kuraya hak kazanmışız onun için soruyorum canım süreç nasıl ilerliyor diye
Mrvysr Alya-Sena tüm başvurular mı peki bilginiz var mı mesela biz silivri için başvurmuştuk oda açıklandı mı
bglm EmelAlyadua İstanbul kurası cekılmedı sadece basvuru kabul olan kabul olmayan iptal olan lıste yayınlandı okadar cekılıs ertelendı tarıh bellı degıl tokı musterı hızmetlerıde arayabılırsınız ıstanbul kurası cekılmedı ertelendı
Zk-mommy bglm beklemeye razıyım nihayetinde bı evim olsun da, zaten şu durumda gönlüm razı olmaz İlk depremde evi yikilanlarinkini yapsınlar ama bizim hakkımız da yanmasın inşallah