Simgetuna- Yivit2022 Nasıl aldınız doktor tanıdıkmıydı bende devlet memuruyum ücretli veren hastaneler varmış
Yivit2022 Simgetuna- keşke bir tane tanıdığım olsa böylesi sürünmezdim. Doğumu özelde yaptıysanız kırk gün doktorunuz verebiliyor devletse mümkün değil
Simgetuna- Ücretle veren hastaneler var diyorlar balıkesirdeyim ama başka yakın illerede gidebilirim alan varsa yazabilir mi lütfen
Simgetuna- Yivit2022 yok özelde yapmadım devlette yaptım alan o kadar cok kişi varki ama nasıl alıyorlar bilmyorum
Yivit2022 Simgetuna- inanın bende bilmiyorum. Acıbadem’de doğum yapacaktım oradaki doktor bile doğum sonrası 40 gün rapora bakarız demişti. Şans işte
keremikooom Nurdeman merhaba , bende öğretmenim benimde 15 martta bitiyor iznim ☺️ bulabildiniz mi heyet raporu alabileceğiniz bir yer
Nurdeman keremikooom merhaba. Malesef bulamadım. Eşim hataya gitti görevlendirme. Ben de çok hastane gezemedim bebekle. Ücretsize ayrılmak zorundayım. İnşallah siz halledersiniz
Yivit2022 mrsheisenberg vermiyorlar geçen denedim yine max 10 gün verildi. Özele gidip psikiyatri ile görüşüp deneyin şansınızj
Bettulll Nolur Aras_2323 nolur nerden aldınız banada söyleyin çok ihtiyacım var çaresizim 2 aylık bebeğimle tek antebe dönmek istemiyorum
Nurdeman REZZ maalesef eşim hataya görevlendirme gitti ben de bebekle çok fazla hastane gezme imkanı bulamadım. Bu yüzden mecburen ücretsize ayrıldım