Yetersavass Merhabalar bebeğimin tam kaşının üstünde hemonjiom var doktora götürdük kalbine herşeye baktılar bir sorun çıkmadı ilaç tedavisi önerdiler damla kullanıyorum benim gibi olan anneler varmı nasıl bir tedavi uyguladınız lütfen yazarmisiniz
Cyn Yetersavass Benim de kızımın omuzunda var. Fakat bir büyüme göstermediği için herhangi bir ilaç yazılmadı. Ultrasonla da bakıldı bıngıldağına, kalbine falan. Kendiliğinden geçecek diyor doktoru. Takipteyiz şuan için
Olimbonii Yetersavass Oglumun bacaginda var suan 5 aylik bacakta oldugu icin herhangi bi tedavi uygulamadi suan icin herseyi temiz cikti çok şükür 2 yasina kadar gerilemesi bekleniyomus sadece takip et eger sekli degisiyosa buyuyup rengi farklı renk aliyosa o zaman tedavi ettir demişti
Ceycey001 Yetersavass merhaba sonuc ne acaba nasıl bi leke paylasırmısınız benim kızımdada var geçecegini söylüyorlar zamanla tam burnunda kırmızılık
Neslim123 Cyn merhaba benim kızımında göğsünde var ama bir büyüme göstermedigi için bir şey vermediler şuan 13 aylık ve hala bıngıldagı cok çökük hemanjioma bağlı bişeymi sizce bu ?
Cyn Neslim123 Merhaba kusura bakmayın pek sık girmediğimden göremedim. Sadece ondan değil kullandığınız demir vitaminiyle de alakalı bir durum olabilir. Yine de içiniz rahat olsun diye sağlık ocağına yada doktora sormakta fayda var
Yetersavass Olimbonii oğlumun rengi değişti baya şuan damla kullanıyoruz kontrole götürünce iyi dediler bakalım bu ay içinde tekrar kontrole götürürüm
Olimbonii Yetersavass Benimki baya bi solmaya başladı ilk halini çekmiştim suanki haliyle baya bi fark var bisey kullanamdim egerki tamamen geçmezse bu ilaci sorucam doktora teşekkür ederim
Yetersavass Ceycey001 çiğer lekesi gibi kırmızı ve şişkin şuan rengi soldu doktor küçülecek yavaş yavaş gidecek artık dedi