Musela Merhaba anneler bebegim 7 aylik ve dil bagi var yani dilimiz kisa bu islemi yaptiran ve nasil yaptirdnz bilqi verirsenz sevinirim cok kararsizim cocuk cerrahisimi yapiyor bu islemi acaba
kimbuhemsire Musela arkadaşım yaptirdi cok kucuk agrisiz bir islem . ufak bi kesi atiyorlarmis sadece
Deletedmom_68 Musela bizim 1 aylıkken kesildi 1 dk lık bi işlemdi ama sizinki büyümüş hareketlidir çocuk cerrahı kesmişti
Ciger Musela bizim doktorumuz da söyledi çok küçük kbb’ci görsün dedi ama ben emin olamadım :/ arkadaşım çocuk cerrahisinde yaptırmış, onun bebeği de o zaman 6-7 aylıktan büyükmüş ve hiç sorun yaşamamışlar saniyelik bir işlemdi diye anlatmıştı.
Kuzusununannesi28 Ben 1 haftalıkken kestirmiştim. Ufacık bir işlemdi ağrısız acısız oldu. Ama acele etmeniz gerekır biraz kestirmelisiniz yaşı ilerledikçe cerrahi müdahale yapıyorlar narkoz alması gerekir. Geç bile kalmışsınız anlamadınız mi daha önceden
YaseminAren Musela merhaba😎 bız 1 aylıktık kestırırken sunnet randevuau aldık 🤣 sadece azcık kanadı 1 dk lık islem