Ainza Merhaba kizlar , gece 2-3 defe durub anne sutu iciyo. Nasil buraktira bilirim? Vermeyimi tavsiyye ediyorsuznuz? Uyku daha onemli die uyumasununistiyorum amma bir turlu nasil yapa bilirim bilmiyorum
-egem18 Ainza bana bir tanıdığım her kalktığında verme kucağına al uyumasını bekle yavaş yavaş bıraktır bir anda değil demişti henüz 6 aylık olduğumuz için biraz daha zamanımız var bizim tabi
salakmisincemilee Umutebrar gece beslenmesini kesmek istiyor anladigim kadariyla ben 7 aylikken falan birakmistim gece beslenmesini kesintisiz uyuyordu sabaha kadar
Eceninannesi_ Benim kızım 20 aylık gece 8 kez kalkıyor gece emmeyi birakmadi yani naptiysam daha da artti
aybars1_ Biz 8 aylık olduk her kıpırdadığında tekrar emmeden uyumuyor memede uyuyor bende kesmeyi düşünmüştüm kucağıma alığ uyumasını bekledim olmadı. Daha çok açıldı uykusu.
tazebiirannee aybars1_ ayy bizimde öyle ya 11.5 aylık benim oğlum da emmeden geri uyumuyo ne yapıcam artık şaşırdım uyku uyuyamıyorum
salakmisincemilee Umutebrar gelisimi guzelse 6 7 aydan sonra gece beslenmesi kesilebilir ilerde daha buyuk sorunlara yol aciyor cunku
BE2020 Oğlum şuan 27 aylık halen anne sütü alıyor gece çok sık uyanıyor emziriyorum sabah 7 de kalkıyor.