Sule9094 2. Ayda tanı kondu. Bebeğim doğduğu günden beri ağlıyordu ağlıyordu ağlıyordu. Ne uyku uyudu ne güldü. H bir şey anlamadık doğumdan bebekten. Karın gürültüsü ıkınma gürültülü kaka mukuslu kaka emerken ağlama ( süt olmasına meme ucu olmasına rağmen) çok emmek istiyordu emziriyordum 2 saat içinde basıyordu çığlığı. Çok doktora gittik çok . Yumurta süt diyeti yaptık banamısım demedi. Sonra ünlü bir hastanenin profuna gittik. Çocuğun hayat kalitesi okadar düşmüştü ki doktora muayene edemedi tartı bile alamadı. Anne sütünü acilen kesiyoruz barsakları alerjine maruz kalmaktan ödem olmuş dedi. Aşırı aama aşırı huzursuzdu. Ne gündüzü biliyorum ne geceyi 3 ay ağladı oğlum 3 ay gündüz gece ben bittim o bittiz…3 hafta anne sütünü kestik. Alerjik mamaya başladık. Bebeğim gitti yerine başka bebek geldi o kadar söylüyorum size. Koliğinde bir sebebi olduğunu söyledi doktorumuz. Bebek durduk yere ağlamaz dedi. Gaza sebep olan altta yatanı araştırmak lazım dedi. Bira solsun yüzümüz güldü mamaya geçince