mrsheisenberg Merhaba banımlar, bebeğim 5 aylıkken ek gıdaya başladı şimdi 7 aylık 12 kilo civarında günlük kaç ml su vermeliyim? içtikçe içmek istiyor midesini su ile doldurmak da istemiyorum bu konuda bilgisi olan var mı
Ysmndnz_ mrsheisenberg benimki 5 aylık 4,5 aylık ek gıdaya başladık asla su içmek istemiyor tükürüyor suyu zorla şırınga ile veriyorum
Woman35 mrsheisenberg yemek yerken su veriyorum mutlaka yemeğini yedikten sonra da veriyorum sık sık teklif ediyorum bize o aylarda en az 100ml içmesi lazım demişti doktor
Norveckizi mrsheisenberg benimki su içerken oyun halinde hep Benzine kaçacak diye ödüm kopuyor nasıl yaoacagiz
Poyrazin_annesii Bız 1 yaşına geldık ama oğlu bı türlü su içmeyı sevmedı bazen su içmedıgı günler oluyor. Bn zorla agzına kaşıkla verıyrm. Bıberonda bıle içmıyor suluk aldm ondada ıcmıyor. Daha dogrusu meyve suyu flnda ıcmıyor
Bego Benim oglum 1.5 yasinda. Pek sevmiyor, hic oyle lik lik ictigini gormedim. Doktora soruyorum, demek ki vucudunun ihtiyaci yok dedi. O yuzden artik cok uzerinde durmuyorum acikcasi
Haffuse 1 yasina dek, su ihtoyaci olmuyormus bebelerde… Ama elbetteki suya alistirmak icin, gunde yaklasik olarak 1 su bardagi max. Icirebilirsin.. Su ihtoyaci 1 yasindan sonra basliyormus
mrsheisenberg Norveckizi kaçsın annesi sırtına vurursun alnını sıvazlarsın geçer ona göre dikkat eder böyle böyle öğrenecek :)