Maco_44 asli45asya Ben çok uğraştım vermek için ama tutmadı. Yani tutsaydı benim için çok büyük kolaylık olacaktı🤷♀️
Nazlimu_ asli45asya doğar doğmaz önce ben emzirdim daha sonra emzik verdim hemen aldı. İyi ki vermişim valla
tazeanneeeee asli45asya her emzik her bebeğe olmuyor, ben doğar doğmaz verdim almadı. 3. ayında aventi denedim onu da sadece uykuya dalmak için 2-3 ay kullandı bıraktı şu an hiçbir markayı almıyor ama gerçekten büyük rahatlık özellikle uykuya geçişte zorlanıyorsa
Hayalannee asli45asya doğar doğmaz verin. Ben 10. Günde verdim ve asla almadı. Evde emzik koleksiyonumuz var şuan. Her markayı denedim. Emzik almadığı için diye düşünüyorum uykuya geçişlerimiz çok zor oluyor çok direniyor. Birde beni emzik niyetine kullanıyor
asli45asya Emzik düşünce ağlar bide bıraktırmak zor diye düşündüm ama herkes vermeliyim yönünde yanıtlamış😅
Mommmmms asli45asya doğduğu gün önce emzirdim arkadan da emziği verdim iyiki de vermiş ilk 3 ayımız çok zordu kolik bir bebeğim vardı bir nebzede olsa iyi geldi bize
Olimbonii asli45asya Dogdu odada bulustukkk o an verdimm once emzirdim emzik hayat kurtarici asla zararlı bise degil ha biraktirmasi zor belki ama suan gercekten hayat kurtarici
Mrv135 asli45asya 10. Günde verdim sanırım. Avent almıştım tuttu. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama uykuya geçişte çok kolaylık oldu bana.
Milosunannes41 asli45asya ben şlk doğduğunda emme becerisi gelişsin diye verdim ama sürekli emzik alan biri olmadı hiç hala verince çiğneyip öğürüyor sevemedi yani bazende alıyor emzik yerine meme veriyorum bende çoğu zaman zaten uyumadan önce meme istiyor çok kullanımda da pamukçuk yapıyor emzik
busraselina asli45asya emzik bebek ölümlerini engeller. Tabiki de kullanın zamanla zaten bıraktırırsınız bir şekilde. Doğar doğmaz verin ki alışsın sonradan verince almıyorlar çok zor. Hem uyku eğitimi zamanı iyi oluyor hem dışarıda agladığında hem siz tuvalete gittiğinizde. Resmen susturucu diyebiliriz biz anneler için
Kevser123 asli45asya benim kızım 36 haftalık doğdu, doğduğunda verince emzik büyük geliyordu kusar gibi yapıyordu..😊 2 3 hafta sonra ara ara denedim aldı. Philips avent bizimki tuttu sevdi . Bende hayat kurtarıcı bişey
Mrvunluu Ben 2 ay uğraştım sonunda tuttu, şuan 1 yaşına geldi uykuya geçerken çok rahat edıyorsun özellikle de dışarda memede uyumak istediği zaman, sonrasında sadece uykuya geçerken veriyordum ve suan almıyor atıyor bende zorlamadım kendılıgınden bıraktı.
crnynr38 Ben daha 20 günlük falanken verdim versiğim gibide tuttu ilk emziği ve 2. Aydayız ben çok rahat ediyorum. Uyku rutinimizde emzik vermek var mesela onu alıp yatağa yatırınca sakinleyip uyuyacağını anlıyor yada çol ağladığı sırada emzik verince sakinliyor iyi ki vermişim diyorum bence sizde alıştırın emzik hakkında olumsuz konuşanlarada kulak asmayın benim kurtarıcım oldı çünk başlarda hep memede durmak istiyordu