2811uraz Kızlar selam 👋🏻 uyku eğitmeni burcu meraklı dan eğitim alan var mı yorumlarınız çok kıymetli benim için 🌸
aselliyam23 2811uraz ben kendisiyle çocuk parkında denk gelmiştim çok tatlı biri iletişime geçtim uyku eğitimi vermek için ama diş dönemi falan girince ertelemek durumunda kalmistim
Hayalannee 2811uraz ben aldım. Kendisi çok tatlı ve ilgili bir bayan. Uyutmakta sorun yaşadığım gecelerde benimle birlikteydi hep destek oldu. Benden haber gelmezse hep yazdı durumlar nasıl diye. Ayrıca öncesinde başka eğitmenlerle görüşmüştüm öncesinde. Yok ctesi pazar çalışmıyoruz. Yok 6dan sonra çalışmıyoruz falan dediler. Ama burcu hanıma ne zaman ulaşmak istesem max 2 dk ya geri dönüş yaptı.
Sevdaacan 2811uraz biz şuan alıyoruz. Gerçekten çok pozitif ve işini düzgün yapan birisi. Anneye çok güzel destek oluyor gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
2811uraz Sevdaacan yaa süper o zaman bende anlaştım da 7 martta başlıyoruz nasipse 😇 gelişme var mı peki
Hayalannee 2811uraz bebeğim 5-6 saat uyumazdı. 3-4 saat uyusun diye her şeyi yapardım hep ağlardı uyutamazdım. Öğlen 1-2 gibi güne başlar sabaha karşı 4-5 gibi uyurdu. Şimdi kendi kendine uyuyor beşiğinde. Saatlerine tam alışamadı yavaş yavaş öne çekmeye çalışıyorum. Eee aylardır sabah uyuyup gece ayakta olunca bocaladı tabi. Onuda yavaş yavaş düzene sokucam işallah
Sevdaacan 2811uraz tabi olmazmı artık ayağımda sallamıyorum kendi kendine uyuyor. Gece sürekli dönüyordu uyanıyordu biraz daha iyi gibi tam alışamadı zaten daha 10 gün oldu başlayalı. Alışkanlıklarını çabuk bırakan bi bebek değil sanırım düzenimizin oturması 1-2 ayı bulacak gibi
2811uraz Yeni-anne22 fiyatı çok makul 2 bin 3 binlere hiç gerek yok ama bu bilgiyi kendisinden almanız daha sağlıklı olur galiba 🌸
Nrsf Mlkoztrk bende tercüman anneden aldım çok çok anlayışlı bir eğitmen kendisinin de küçük bebeğiinin olması beni daha çok anlaması İÇİN iyi oldu çok memnun kaldım aklınızda olsun.
Edshngl Ben de aldım oğlum 8 aylıkken ve şu an 1 yaşında o zamandan beri rahat ettim aşırı ilgili ve sürekli destekçi, eğitim biteli 4 ay oldu ama hala düzen bozulsa yazıyorum destek amaçlı hemen ilgileniyor. Şiddetle tavsiye ediyorum
Ecrin_nisam Bizede Burcu hanımın sihirli eli değdi çok şükür hiçbir zaman yazdığımda cevap vermemezlik yapmadı her zaman destek tam destek 😂 kesinlikle pişman olmazsınız tavsiye ederim
2811uraz Ecrin_nisam süper o zaman 😊 artık gece uyumak istiyorum ayakta sallamak istemiyorum inanın çok mutsuz tükenmiş durumdayım
Mayisadaninannesi Ecrin_nisam uyku eğitimini nasıl veriyorlar acaba?. Yani yöntemleri nelerdir. Ben internetten bakmıştım acaba farklı sistemleri mi var diye. Süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilir misiniz
Parlam Ecrin_nisam 😂😂 o burcu hanımın değil melodiuyku Gülden kazancının elidir bu burcu meraklı dediğimiz arkadaş melodiuyku Gülden Kazancı dan kendi çocuğuna eğitim almış sonrada bu işe girişmiş bunu duyduğumdan beri şoktayım sertıfıkası gerçek mi kontrol edın.
2811uraz Sevdaacan benimki de ayakta sallanarak uyuyor ayrıca meme desteği de var 😢 gece her uyandığında meme istiyor çok zor 😞 asla devam edemiyor uykuya ve çok sık uyanıyor. Düzenimiz zaten bi türkü olmadı 😞 söyledikleriniz bana çok iyi geldi ❤️
Sevdaacan 2811uraz bi başlayın zamanla daha da iyi olacağını göreceksiniz. İlk günler biraz zorluyor insan sürekli kendini sorguluyor bende öyle olmuştu ama geçecek canım sakın unutma 🥰
Ecrin_nisam 2811uraz ah o gece kalkmaları çok kötü biliyorum 🥹 inşallah sizde kurtulursunuz bir an önce
Melekannesi0667 Fiyat bilgisi olan var mı acaba? Bende düşünüyorum eğitim almayı ama bazı eğitmen ücretleri çok yüksek.