mertinannesi__ Kızlar chicco biberon kullanıyorum 4 aylik olduk doğduğundan beri aynı uc tel delikli değiştirmek gerekiyor mu sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Yesimm123 mertinannesi__ evet degistirmek gerekiyor ucu 3 aylık oldugunda zaten. Yoksa zorlanıyorlar içerken
3yasakadarsifirekran mertinannesi__ Merhaba normalde hijyen için 3 ayda bir değişmesi gerekiyormuş tabi ayına göre de yenilemek gerekiyor misal benim oğlum 14 aylık hızlı akış kullanıyoruz.
Svgars mertinannesi__ benzer post bende açtım bana da 2 3 delikli önerdiler kimi tomme tippe kimi avent bizde lansinoh tek delil kullanıyoruz yoruluyor emmekten mama da az içmiş oluyorlar inşallah daha aydınlatıcı yorumlar gelirde bende faydalanırım
mertinannesi__ Dikkat çekici Bi başlık olmadı sanırım kaynana yada eş konulu olsa dolar taşırdı yorumlar neyse🤐
Sevilayeymen Yesimm123 biz 3 ayligiz cuk cuk ses çıkarıyor bu yüzden mi acaba normalde bu sesi çıkarmiyordu
mertinannesi__ 3yasakadarsifirekran anladım ben normalde 6 aylik olunca değişir diye düşünüyordum 2 yada 3 delikli yeterli olur mu?
siriuss_ mertinannesi__ tek delikli yenidoğan için aslında. Bir an önce değişseniz beslenmesi daha düzelir. Hemen alışamayabilşr bu arada
Svgars irinasofia 2 numara ile 3 arasında kalmıştım bende 3 numara akışı çok mu hızlı birde eğik ve düz başlık var hangisi daha güzel bebekler seviyor